Ο Πανελευσινιακός δυσκολεύτηκε αρκετά στην αρχή της σεζόν, μιας και στις 5 πρώτες αγωνιστικές μετρούσε μόλις μία νίκη, όμως πλέον το κλίμα έχει αντιστραφεί για τους «σταχυοφόρους».

Οι πολλές απουσίες των πρώτων αγώνων, με κυριότερη αυτή του ηγέτη, Δημοσθένη Αβραμίδη, κόστισαν στην ομάδα της Δυτικής Αττικής, με αποτέλεσμα οι ενεργοί παίκτες να καλούνται να παίξουν περισσότερο χρονικό διάστημα και να έχουν μεγαλύτερο ρόλο στο ρόστερ.

Πλέον, με την επιστροφή των τραυματιών όλα τα κομμάτια του παζλ έχουν μπει στη θέση τους και τα θετικά αποτελέσματα έχουν κάνει ήδη την εμφάνιση τους. Ο Πανελευσινιακός μετρά 4 στις 5 νίκες έχοντας βρει την απαραίτητη φόρμα ενόψει και της συνέχειας.

Όλοι πλέον έχουν μπει στους ρόλους τους, ενώ οι επιστροφές των παικτών που έλειπαν έχουν βοηθήσει αρκετά και τον Φώτη Ζούμπο. Ο νεαρός γκαρντ ήταν κομβικός στα δύο τελευταία παιχνίδια με Πρωτέα Βούλας εκτός και Κορωπί εντός, μιας και στον πρώτο αγώνα τόσο με τη δημιουργία του όσο και με τα κρίσιμα τρίποντα του στο τέλος βοήθησε ώστε να έρθει το πρώτο «διπλό», ενώ με το Κορωπί στη Γούβα ήταν ο πρώτος σκόρερ της ομάδας με 20 πόντους και 5 τρίποντα.

Αναμφίβολα ο πλουραλισμός σε πρόσωπα και σχήματα έχουν βοηθήσει τον «Ζούμπερ», με τον Λευτέρη Τσαουσίδη να τρίβει τα χέρια του βλέποντας ότι παίρνει βοήθειες από όλους τους παίκτες του, με τους Αβραμίδη και Ζούμπο να έχουν το δημιουργικό κομμάτι, τον Κελαϊδή με τον Νικολακόπουλο να είναι οι «εκτελεστές» από μακριά και τους Τζιάλλα, Ματζιώρη και Στέφο να λειτουργούν σαν… κέρβεροι κάτω από τη ρακέτα.

Η διακοπή του πρωταθλήματος θα βοηθήσει τον Πανελευσινιακό ώστε να εντείνει τις προσπάθειες του στην τακτική και φυσικά θα δοθούν και οι απαραίτητες ανάσες για τη συνέχεια της προσπάθειας τους.