Ο Φάνης Παπακώστας, ήταν εκ των πιο σημαντικών στελεχών στην επιτυχία της κατάκτησης της δεύτερης θέσης για την ΑΕΛ, στο Βόρειο όμιλο της Β’ Εθνικής, αλλά οι δύο πλευρές δε θα συνεχίσουν να συνεργάζονται. Ο Έλληνας σέντερ θα συνεχίσει την καριέρα του στα Φάρσαλα, ενισχύοντάς τα στην νέα τους προσπάθεια στη Γ’ Εθνική, αλλά τόσο εκείνος όσο και η ομάδα της Λάρισας, δε λησμόνησαν όσα προσέφεραν μεταξύ τους.

Με αυτό τον τρόπο, η διοίκηση του συλλόγου και ο ίδιος ο παίκτης, «αντάλλαξαν» ευχαριστίες, σε ένα συγκινητικό αποχαιρετισμό, όπου οι «βυσσινί» ευχήθηκαν παράλληλα επιτυχία και στον νέο σταθμό της καριέρας του.

Αναλυτικά:

«Η διοικούσα επιτροπή της ΑΕΛ θέλει να ευχαριστήσει τον Φάνη Παπακώστα για τα όσα προσέφερε την τελευταία αγωνιστική περίοδο στην ομάδα. Η παρουσία του ήταν καταλυτική στο να πετύχει η ομάδα τους στόχους της. Θέλει, δε, να του ευχηθεί καλή συνέχεια στην επαγγελματική και προσωπική του ζωή, καθώς και κάθε επιτυχία στις υποχρεώσεις του με τον Γ.Σ. Φαρσάλων στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας».

Ο Φάνης Παπακώστας, από την πλευρά του, ανέφερε: «Ευχαριστώ τα μέλη της διοίκησης, το τεχνικό επιτελείο της ΑΕΛ και τους συμπαίκτες μου για την αγωνιστική χρονιά, παλεύοντας όλοι μαζί για το καλύτερο δυνατό. Θεωρώ ότι η χρονιά ήταν πετυχημένη, ύστερα από μία συγκλονιστική προσπάθεια, με την αμέριστη στήριξη ενός εκπληκτικού κόσμου, σε ένα δύσκολο πρωτάθλημα όπως αυτό της Β’ Εθνικής. Φεύγω ως φίλος από την ΑΕΛ, και θέλω να τη δω κάποια στιγμή, όπως και όλοι πιστεύω, να αγωνίζεται στην κατηγορία που την άφησα την πρώτη φορά, στην Α1 Εθνική».