Ο Κώστας Ντίνας αποτελεί έναν ξεχωριστό άνθρωπο για τον ΓΑΣ Κομοτηνής τόσο σαν παίκτης, όσο και σαν προπονητής. Το σωματείο του ΓΑΣ Κομοτηνής έσπευσε να του ευχηθεί για τα 40ου του γενέθλια με έναν ξεχωριστό τρόπο μέσω ενός συγκινητικού post στα social media του.

Ο Κώστας Ντίνας ξεκίνησε την καριέρα του στον Ορφέα Ξάνθης όταν ήταν 10 μόλις χρονών και μετά από δύο χρόνια βρέθηκε στον ΓΑΣ Κομοτηνής για 7 ολόκληρα χρόνια. Στη συνέχεια και συγκεκριμένα από το 1999 μέχρι και το 2002 βρέθηκε στην ομάδα του ΒΑΟ Συκεών λόγω σπουδών στη Θεσσαλονίκη και στο τέλος επέστρεψε στην ομάδα της καρδιάς του στην Κομοτηνή, τον ΓΑΣ. Εκεί παρέμεινε μέχρι και το 2015. Έχει αγωνιστεί 8 χρόνια στη Β’ Εθνική με τον ΓΑΣ Κομοτηνής, αλλά και 2 χρόνια στη δύσκολη αυτή κατηγορία με την φανέλα του ΒΑΟ Συκεών

Βρέθηκε για έναν χρόνο στον πάγκο του ΓΑΣ Κομοτηνής ως προπονητής μετά το τέλος της αγωνιστικής του καριέρας και πλέον είναι αρχηγός στην ομάδα των βετεράνων του συλλόγου. Ο Ντίνας στην καριέρα του υπήρξε δεινός σκόρερ που κάθε αντίπαλος τον θυμάται για την εκτελεστική του ικανότητα που διέθετε. Ένας αγαπητός συμπαίκτης σε όλους. Ένα αγαπητό πρόσωπο γενικά για το σωματείο του ΓΑΣ Κομοτηνής.

Για αυτό το λόγο ο σύλλογος του ευχήθηκε για τα 40α του γενέθλια με ένα ξεχωριστό post στα social media του.

Δείτε το εν λόγω post του ΓΑΣ κομοτηνής: