Ο τελικός των τελικών είναι για τον Δούκα το παιχνίδι της προσεχούς Κυριακής απέναντι στη Χαλκίδα. Η ομάδα του Γιάννη Γιαννόπουλου βρίσκεται σε εξαιρετικά δύσκολη θέση καθώς σε περίπτωση ήττας την τελευταία αγωνιστική θα… υποβιβαστεί στη Γ’ Εθνική μετά από πολλά χρόνια. Γι αυτό το λόγο έχει αρχίσει… πανστρατιά ενημέρωσης προκειμένου να γεμίσει το “Δαϊς” και να σπρώξει τους “μπλε” στη νίκη – σωτηρία.

Με όπλο την εμπειρία παικτών όπως οι Γιάννης Γιαννούλης, Σωτήρης Μπουρδάνος και Γιάννης Ζακυνθινός, αλλά και την άγνοια κινδύνου των “μικρών” Γιώργου Παπαδιονυσίου και Πάνου Φιλιππάκου, ο Δούκας ευελπιστεί να πάρει το ροζ φύλλο αγώνα και να κλείσει με θετικό τρόπο μία δύσκολη (από άποψης άγχους και βαθμολογικής συγκομιδής) χρονιά.

Ο “Γιαν – Γιαν” φρόντισε, πάντως, μιλώντας στο basketblog.gr να δώσει… σύνθημα νίκης για την Κυριακή και να κάνει ανοιχτή πρόσκληση στους φίλους της ομάδας: “Δεν έπρεπε η ομάδα να είναι σε αυτή τη θέση. Θέλουμε να τελειώσει η χρονιά με νίκη μέσα στην έδρα μας που θα σημάνει την παραμονή. Ο κόσμος πρέπει να γεμίσει το γήπεδο και να μας βοηθήσει σε ένα τόσο δύσκολο παιχνίδι“.