Ο Αποστόλης Κωστούλας αποτελεί μία εκ των νέων μεταγραφικών κινήσεων της Νίκης Βόλου εν όψει της νέας αγωνιστικής σεζόν και το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής κατηγορίας αντίστοιχα.

Μετά και την προσθήκη του Στέφανου Διγενή, η Νίκη Βόλου “χτίζει” το ρόστερ της για τη νέα χρονιά με σημαντικά βήματα, αλλά και βασισμένα σε νεαρούς και ελπιδοφόρους αθλητές. 

Ο Κωστούλας είναι μόλις 21 ετών, έχει ύψος 1,92 και καλύπτει με μεγάλη επιτυχία τις θέσεις του γκαρντ. Την προηγούμενη σεζόν κατάφερε να πανηγυρίσει την άνοδο στην Α2 με την ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα, από την οποία μάλιστα πήρε και αρκετές εμπειρίες.

Στο παρελθόν, είχε ξεκινήσει τα πρώτα του μπασκετικά βήματα στην ακαδημία του Γ.Σ. Βόλου. Στη συνέχεια βρέθηκε στον Ολυμπιακό Βόλου (Γ’ Εθνική) και ύστερα στη Β’ Εθνική με τον ΠΑΣ.

Δείτε την ανακοίνωση της Νίκης Βόλου:

“ΣΤΗ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΚΩΣΤΟΥΛΑΣ!
Η Δ.Ε. Καλαθοσφαίρισης της Νίκης Βόλου ανακοινώνει τη συμφωνία με τον αθλητή Αποστόλη Κωστούλα για την ερχόμενη σεζόν.
Ο 21χρονος Βολιώτης αθλητής (1.92), μπορεί να αγωνιστεί με την ίδια ευχέρεια τόσο στη θέση του PG όσο και στην θέση του SG.
Την περσινή σεζόν είχε μια γεμάτη αγωνιστική χρονιά με την ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής, με την οποία μάλιστα κατέκτησε την άνοδο στην Α2 Εθνική Κατηγορία.
Ο Αποστόλης ξεκίνησε το μπάσκετ στην ακαδημία του Γ.Σ. Βόλου για να συνεχίσει μέχρι την ηλικία των 14 ετών στις υποδομές της Νίκης Βόλου.
Στην συνέχεια επέστρεψε στον ΓΣ Βόλου, στο ανδρικό τμήμα του οποίου αγωνίστηκε (με σημαντικό χρόνο συμμετοχής) στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑΘ υπό τις οδηγίες του Γιώργου Κοσμάτου από τα 16 του χρόνια.
Έχει επίσης αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής με τον Ολυμπιακό Βόλου (2018-2019), την διοίκηση του οποίου ευχαριστούμε για την παραχώρηση του παίκτη.
Τον καλωσορίζουμε, του ευχόμαστε υγεία και καλή αγωνιστική χρονιά!”

Δείτε τη δημοσίευση:

ΣΤΗ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΚΩΣΤΟΥΛΑΣ! Η Δ.Ε. Καλαθοσφαίρισης της Νίκης Βόλου ανακοινώνει τη συμφωνία με τον αθλητή…

Δημοσιεύτηκε από Niki Volou BC στις Τρίτη, 21 Ιουλίου 2020