Οι μετασεισμικές δονήσεις από την αποχώρηση του Γιάννη Κάρδαρη εξακολουθούν να κάνουν αισθητή την παρουσία τους στο Πέραμα. Η απόσυρση του προέδρου της ομάδας των νοτίων προαστίων και η -εν συνεχεία- αποχώρηση του Ντίνου Καλαμπάκου και όλων των παικτών ως αποτέλεσμα της κίνησης του πρώην, πλέον, “ισχυρού άνδρα” των “κόκκινων” έφεραν το Πέραμα κοντά στο φάσμα της διάλυσης.

Τα χειρότερα αποφεύχθηκαν, όμως, καθώς οι άνθρωποι του συλλόγου πήραν την απόφαση να συμμετάσχει κανονικά η ομάδα στο προσεχές πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής έχοντας στη σύνθεσή της αποκλειστικά Εφήβους.

Όπως γίνεται αντιληπτό, μετά και την συγκεκριμένη εξέλιξη οι “κόκκινοι” δίνουν ραντεβού με τον υποβιβασμό, αφού είναι αδύνατο να καταφέρουν να εξασφαλίσουν την παραμονή τους στην κατηγορία έχοντας στο δυναμικό τους παιδιά κάτω των 19 ετών.

Ακόμα κι έτσι, όμως, το Πέραμα θα κληθεί να γυρίσει σελίδα και να μην παραμείνει στάσιμο σε κανένα επίπεδο αφού το παρόν πρόβλημα ενδέχεται να διογκωθεί ακόμα περισσότερο στο μέλλον, εφόσον δεν υπάρχει κινητοποίηση προς την εύρεση εσόδων έτσι ώστε η ομάδα των νοτίων προαστίων να παραμείνει στις εθνικές κατηγορίες τα επόμενα χρόνια.