Ακολουθώντας όλα τα απαραίτητα υγειονομικά μέτρα, ο Λεύκιππος Ξάνθης προετοιμάζεται δυναμικά εν όψει των φιλικών αγώνων που έχει προγραμματισμένους για τις επόμενες ημέρες.

Ο Λεύκιππος ανακοίνωσε πως αύριο (05/09) θα αντιμετωπίσει την Ελευθερούπολη, ενώ την Τετάρτη (09/09) καλείται να αντιμετωπίσει την Καβάλα με όλα του τα “όπλα”.

Δείτε τις ανακοινώσεις που εξέδωσε ο Λεύκιππος Ξάνθης:

“Η πρώτη “γεύση” της προετοιμασίας με τα προβλεπόμενα υγειονομικά μέτρα! (vid)
 
Παράλληλα με το “μοντάρισμα” της ομάδας εν όψει της νέας σεζόν, ο Λεύκιππος Ορόσημο τηρεί πιστά το υγειονομικό πρωτόκολλο.

Θερμομέτρηση, απολύμανση στις μπάλες καθώς και σε διάφορους χώρους του γηπέδου, είναι πρωτοβουλίες για τις οποίες έχει φροντίσει ο σύλλογος ακολουθώντας με συνέπεια όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά μέτρα.

Μέσω βίντεο, πάρτε μια πρώτη “γεύση” από την προετοιμασία του συνόλου του Χρήστου Βαχαρίδη και δείτε πλάνα όσον αφορά την δέουσα προσοχή που έχει δοθεί για την προστασία της υγείας των μελών της ομάδας του Λεύκιππου”.

“Τα δύο πρώτα φιλικά απέναντι σε Ελευθερούπολη και Καβάλα
 
Με δύο δυνατά “τεστ” θα ξεκινήσει ο “κύκλος” των φιλικών αγώνων του Λεύκιππου Ορόσημο κατά το διάστημα της προετοιμασίας του εν όψει της αγωνιστικής περιόδου 2020-21. Πιο συγκεκριμένα το σύνολο του Χρήστου Βαχαρίδη πρόκειται να αντιμετωπίσει τις επόμενες μέρες την Ελευθερούπολη και την Καβάλα, συλλόγους που θα συμμετέχουν στο πρωτάθλημα της Α2. Το εκτός έδρας παιχνίδι με την Ελευθερούπολη είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί το Σάββατο (5/9), στις 17.00. Την επόμενη εβδομάδα, το απόγευμα της Τετάρτης (9/9), ο Λεύκιππος Ορόσημο θα υποδεχτεί στο γήπεδο “Φίλιππος Αμοιρίδης” την ομάδα της Καβάλας”.

Δείτε το σχετικό βίντεο από την προπόνηση του Λεύκιππου Ξάνθη::
 

Δείτε τις δημοσιεύσεις του συλλόγου:

Aρχή με δύο δυνατά “τεστ” για την ομάδα μας #lefkipposbc

Δημοσιεύτηκε από Λεύκιππος Ξάνθης στις Πέμπτη, 3 Σεπτεμβρίου 2020 

Στο παρακάτω βίντεο, πάρτε μια πρώτη “γεύση” από την προετοιμασία του συνόλου του Χρήστου Βαχαρίδη και δείτε πλάνα όσον…

Δημοσιεύτηκε από Λεύκιππος Ξάνθης στις Παρασκευή, 4 Σεπτεμβρίου 2020