Ο Εθνικός Πειραιά “χτίζει” τις βάσεις για την επόμενη αγωνιστική χρονιά και προέβη στην απόκτηση ενός πολύ σημαντικού παίκτη. Ο λόγος για τον Διονύση Μουστόπουλο.

Ο Μουστόπουλος είναι 28 ετών αγωνίζεται στις θέσεις φόργουορντ-σέντερ και αποτελεί πολύτιμη λύση σε κάθε ομάδα όπου έχει αγωνιστεί. Μάλιστα τη σεζόν 2018-19 με τη φανέλα της Δάφνης Δαφνίου πανηγύρισε και την πολυπόθητη άνοδο στην Α2 κατηγορία

Την προηγούμενη χρονιά αποτέλεσε καταλυτικό παράγοντα για την ομάδα του Παγκρατίου στην Α2 κατηγορία και πλέον καλείται να προσφέρει τις “υπηρεσίες” του για την ομάδα του Εθνικού Πειραιά στη Β’ Εθνική κατηγορία.

Δείτε τι δήλωσε ο Μουστόπουλος για τη μεταγραφή του στον Εθνικό Πειραιά:

“Είμαι πολύ χαρούμενος, που τη νέα χρονιά θα αγωνιστώ σε μία ιστορική ομάδα, όπως ο Εθνικός. Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση και το προπονητικό τιμ της ομάδας για την εμπιστοσύνη τους. Θα προσπαθήσω τη νέα σεζόν να βοηθήσω τον Εθνικό να πετύχει τους στόχους του και θα δώσω το 100%, για να τα καταφέρουμε”.

Δείτε την ανακοίνωση του συλλόγου:

“H Διοικούσα Επιτροπή του τμήματος μπάσκετ του Εθνικού ανακοινώνει την απόκτηση του Διονύση Μουστόπουλου. Ο 28χρονος καλαθοσφαιριστής τη φετινή χρονιά αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής Κατηγορίας με τη φανέλα του Παγκρατίου.

Ο Έλληνας πάουερ – φόργουορντ διαθέτει μεγάλη εμπειρία από το πρωτάθλημα της Β΄Εθνικής. Τη σεζόν 2018-2019 ήταν εκ των κορυφαίων της κατηγορίας και πανηγύρισε την άνοδο στην Α2 με τη Δάφνη Δαφνίου. Πέρσι, μεταπήδησε στο Παγκράτι, στο οποίο πρόσφερε πολύτιμες λύσεις”.

Δείτε την εν λόγω δημοσίευση του σωματείου:

Πηγή φωτογραφίας: Yiota_Breki