Παίκτης του Άρη Νικαίας τη νέα χρονιά θα είναι ο Παύλος Παπάδης, καθώς το σωματείο ανακοίνωσε και επίσημα πλέον την απόκτησή του εν όψει της νέας σεζόν στο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής κατηγορίας.

Υπενθυμίζουμε, πως το Basketblog.gr σας είχε ενημερώσει μέσω ρεπορτάζ για τη μετακίνηση του Παπάδη στην ομάδα του coach Γιάννη Καράμπελα στις 29/06.

Ο Παπάδης αναμένεται να προσφέρει ποιότητα και σκορ στην ομάδα του Άρη Νικαίας, καθώς και την προηγούμενη σεζόν με τη φανέλα της ΧΒΑ πραγματοποίησε εξαιρετική χρονιά στα “σαλόνια” της Γ’ Εθνικής και αποτέλεσε κομβικό παράγοντα στην άνοδο της ομάδας του. 

Είναι 26 ετών, έχει ύψος 1,87 και αποτελεί έναν δυναμικό και εκρηκτικό γκαρντ και πρέπει να καλύψει το κενό που άφησε πίσω του ο Γιώργος Σκάνδαλος που μεταφέρθηκε στον Κρόνο Αγίου Δημητρίου.

Δείτε την ανακοίνωση του Άρη Νικαίας:

“Η ομάδα μας με χαρά ανακοινώνει την απόκτηση του Παύλου Παπάδη.
Ο Παύλος παρά το νεαρό της ηλικίας του έχει κάνει πολλά και σημαντικά βήματα. Φετος θα έχουμε τη χαρά να τον φέρουμε πίσω στη Νίκαια, για να μας δώσει με την ποιότητα του αυτό που θέλουμε από τη θέση του play maker.
“Παύλο σου ευχόμαστε υγεία και μια χρονιά γεμάτη επιτυχίες”

Γ.Ν.Ο. ΑΡΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ”

Δείτε τη σχετική δημοσίευση της ομάδας: