Ο Ρήγας Παπαργυρόπουλος είχε κλείσει στη Νίκη Αμαρουσίου, αλλά τελικά δεν θα παίξει στην ομάδα των Βορείων προαστίων. Επαγγελματικοί λόγοι τον ανάγκασαν να αποχωρήσει. Ο έμπειρος πάουερ φόργουορντ το ανακοίνωσε αυτό μέσα από την σελίδα του στο Facebook. Εκεί αποκάλυψε και τον επόμενο μπασκετικό προορισμό του, καθώς ξεκαθάρισε ότι λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων θα γυρίσει πίσω στην Λαμία και θα παίξει πάλι στον Εσπερο.Ο παίκτης ανέφερε ότι δεν μπορεί να μείνει στην Αθήνα και τόνισε ότι γυρνάει πίσω στον Εσπερο Λαμίας

Αναλυτικά τα όσα έγραψε ο Ρήγας Παπαργυρόπουλος στην σελίδα του στο Facebook, όπου ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την Νίκη Αμαρουσίου και την επιστροφή του στην Λαμία και στον Εσπερο:

«…Σε συνέχεια της προηγούμενης ανάρτησης… Λόγω επαγγελματικων υποχρεώσεων, λοιπόν, φεύγω εκτός Αθηνών για άλλη μια χρονιά… Έτσι είμαι σε θέση να ανακοινώσω την επιστροφή μου στον Έσπερο Λαμίας.. Γυρνάω σε φίλους και κολλητούς.. Γυρνάω σε μια ομάδα που έζησα πολλά 2 χρόνια και παω να ζήσω κι άλλα για άλλη μια χρονιά… Η απόφαση αυτή έχει να κάνει με μένα και μονο με μένα και θα πρέπει να θεωρηθεί σεβαστή σε όλους! Σας ευχαριστώ όλους…»