Μετά από μια εκπληκτική χρονιά στη Γ’ Εθνική κατηγορία, η Νίκη Βόλου πανηγυρίζει και επίσημα την άνοδό της στη Β’ Εθνική.

Η ΕΟΚ σήμερα (29/05) εξέδωσε την επίσημη ανακοίνωσή της σχετικά με τις ανόδους των ομάδων στις εθνικές κατηγορίες και η Νίκη Βόλου είναι η μία εκ των 5 ομάδων του ομίλου της που θα βρεθούν την επόμενη χρονιά στα “σαλόνια” της Β’ Εθνικής.

Πιο συγκεκριμένα, η ομάδα του Γιώργου Κοσμάτου μετά και την οριστική διακοπή των πρωταθλημάτων, τερμάτισε στην 2η θέση της βαθμολογικής κατάταξης του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής με ρεκόρ 14-3 πίσω από τον πρωτοπόρο του ομίλου Αίολο Τρικάλων.

Μάλιστα, αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως η ομάδα της Νίκης Βόλου είχε την καλύτερη επίθεση στον όμιλό της με σύνολο πόντων 1450, ενώ η δεύτερη ομάδα της σχετικής λίστας ήταν φέτος οι Ίκαροι Τρικάλων με 1353 πόντους συνολικά.

Δείτε την ανακοίνωση της Νίκης Βόλου:

“ΣΤΗΝ Β’ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ ΤΥΠΙΚΑ Η ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Στην Β’ Εθνική θα αγωνίζεται η Νίκη Βόλου την σεζόν 2020-2021, μετά και την επικύρωση των βαθμολογιών της Γ’ Εθνικής από την Ε.Ο.Κ.

Η επιστροφή στην Β’ Εθνική αποτελεί αποτέλεσμα της σκληρής προσπάθειας των αθλητών, των προπονητών και της διοίκησης της ομάδας μας, της στήριξης του υπέροχου κόσμου της Νίκης Βόλου, καθώς και των δεκάδων χορηγών που ήταν και φέτος στο πλευρό μας.

Ο στόχος την ανόδου επετεύχθη αν και ο τρόπος με τον οποίο τελικά ήρθε δεν μας δίνει περιθώρια για διθυραμβικά σχόλια και ακραίους πανηγυρισμούς.

Σας ευχαριστούμε όλους!

Συνεχίζουμε…”

Δείτε την εν λόγω δημοσίευση: