Ο Μανδραϊκός έχει ξεκινήσει δυναμικά το φετινό σχεδιασμό του ενόψει της νέας σεζόν μιας και σχεδόν με το τέλος της αγωνιστικής περιόδου συμφώνησε με τον Τζίμη Κουστένη και πλέον εξετάζονται ενδελεχώς περιπτώσεις παικτών που μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα.

Μετά λοιπόν από τον Σάκη Γεωργοπαπαδάκο, ο οποίος είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με την ομάδα της Δυτικής Αττικής, ένας ακόμα παίκτης που απασχολεί τον Μανδραϊκό είναι, σύμφωνα με πληροφορίες του basketblog.gr, ο Σπύρος Μαγκουνής. Ο Μαγκουνής προέρχεται από μία γεμάτη σεζόν με το Περιστέρι, με το οποίο μέτρησε 9,5 πόντους κατά μέσο όρο και 3,7 ριμπάουντ, πανηγυρίζοντας παράλληλα την άνοδο στην Basket League.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του basketblog.gr ο Μαγκουνής έχει δεχθεί μία πολύ δελεαστική πρόταση από την ομάδα του Τζίμη Κουστένη, με τη διοίκηση του συλλόγου να καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να τον πείσει να γίνει κάτοικος Μάνδρας. Μένει να φανεί αν θα πειστεί ο παίκτης και θα συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα του κ.