Βίοι αντίθετοι για τους δύο “μονομάχους” της Κυριακής στα “Δύο Αοράκια”. Από την μία ο ανεβασμένος ΟΦΗ ο οποίος βρίσκεται στην έβδομη θέση της βαθμολογίας με ρεκόρ 11-9 και θέλει να πλησιάσει την πρώτη πεντάδα του πρωταθλήματος και από την άλλη πλευρά η ντεφορμέ Πεντέλη η οποία έχει ξεχάσει και η ίδια από πότε έχει να γευτεί την χαρά της νίκης και πλέον… κινδυνεύει (όχι άμεσα βέβαια).

Πάντως, στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος όταν το συγκρότημα του κόουτς Ράλλη είχε ταξιδέψει στα βόρεια προάστια της Αττικής (Πεντέλη) οι γηπεδούχοι τότε είχαν πάρει την νίκη και εκεί στάθηκε και ο πολύπειρος ψηλός των Κρητικών, Κώστας Πάλλης στις δηλώσεις του.

Δείτε αναλυτικά τις δηλώσεις του Κώστα Πάλλη για το παιχνίδι με την Πεντέλη:

«Η Πεντέλη προέρχεται από ένα μεγάλο σερί αρνητικών αποτελεσμάτων κ είναι βέβαιο ότι θα ψάξει αντίδραση με νίκη. Εμείς από την πλευρά μας θα πρέπει να κατανοήσουμε ότι αυτό την καθιστά ακόμη περισσότερο επικίνδυνη. Επομένως το παιχνίδι χρειάζεται προσοχή σε όλη τη διάρκεια του κάτι το οποίο μας στοίχισε στην πρώτη αναμέτρηση, όπου η καλή εικόνα σ ένα μεγάλο μέρος του παιχνιδιού δεν ήταν αρκετή. Εκτιμώ ότι η ομάδα μας κάνει μια καλή προσπάθεια, έχει ανέβει αγωνιστικά και βαθμολογικά και είναι ένας από τους λόγους που την Κυριακή περιμένουμε τον κόσμο του Ηρακλείου να μας τιμήσει με την παρουσία του και να μας ωθήσει σ ένα ακόμα θετικό αποτέλεσμα στην έδρα μας.»