Με όλα τα όπλα στη φαρέτρα του θα παραταχθεί ο Φίλιππος Βέροιας αυτή την Κυριακή (27/01, 17:00) απέναντι στο Ανατόλια. Οι “κόκκινοι” βρίσκονται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση και με δεδομένη την επιστροφή των Ορφανού και Τσεσμετζή σε φουλ αγωνιστικούς ρυθμούς μοιάζουν έτοιμοι να διευρύνουν το αήττητο σερί τους.

Ο Δημήτρης Γκίμας θα έχει για πρώτη φορά μετά από αρκετό καιρό όλους τους παίκτες στη διάθεσή του στο παιχνίδι με τους Θεσσαλονικείς. Ο προπονητής των νεοφώτιστων μιλώντας για την “σύγκρουση” με το Ανατόλια τόνισε: “Το Ανατόλια είναι μια πολύ καλή ομάδα και το παιχνίδι το αντιμετωπίζουμε με κάθε σοβαρότητα, όπως και όλα μέχρι σήμερα. Το ηθικό της ομάδας είναι ανεβασμένο από την προηγούμενη νίκη επί του Αμαρουσίου και την καταπληκτική ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι φίλαθλοι. Θέλω να πιστεύω ότι και πάλι οι φίλαθλοι θα δώσουν δυναμικό παρών και σε αυτό το παιχνίδι. Είναι κάτι που χρειαζόμαστε”.

Εξάλλου, χθες (24/01) ο Φίλιππος Βέροιας έδωσε φιλικό παιχνίδι με τη Λίρια Σκοπίων δίνοντας την ευκαιρία στον κόουτς Δημήτρη Γκίμα να τεστάρει το βαθμό ετοιμότητας των παικτών του και να δοκιμάσει κάποια πράγματα για την αναμέτρηση με το Ανατόλια.