Ήταν δεδομένο εδώ και πολύ καιρό πως το Πέραμα θα υποβιβαστεί στη Γ’ Εθνική. Εξίσου δεδομένο, όμως, ήταν το γεγονός πως η ομάδα του Κώστα Κατοπώδη δεν επρόκειτο να… πετάξει λευκή πετσέτα στο πρωτάθλημα αφού δεν δέχθηκε σε κανέναν αγώνα να μετατραπεί σε σάκο του μποξ. Κάτι το οποίο κατάλαβε με τον πλέον επώδυνο τρόπο ο Κρόνος Αγ. Δημητρίου.

Οι “κόκκινοι” έγιναν η πρώτη ομάδα στο φετινό πρωτάθλημα που αποχωρεί με το κίτρινο φύλλο αγώνα στις αποσκευές της μετά το τέλος ενός αγώνα με το Πέραμα, με αποτέλεσμα η Γ’ Εθνική να… πλησιάσει επικίνδυνα.

Η ομάδα του Αλέξανδρου Παρασκευόπουλου δεν μπόρεσε να πάρει ένα δίποντο που θεωρούταν… απαραίτητο προκειμένου να συνεχίσει να διατηρεί τις όποιες ελπίδες της για παραμονή στην κατηγορία. Έτσι, παρέμεινε στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα και βλέπει το ταξίδι της στη Β’ Εθνική να ολοκληρώνεται σιγά σιγά.

Οι ελπίδες που διατηρεί στις εναπομείνασες έξι (6) αγωνιστικές είναι λίγες καθώς -ούτε λίγο ούτε πολύ- είναι υποχρεωμένη να κερδίσει τουλάχιστον τέσσερα παιχνίδια για να διατηρηθεί… στο κόλπο, αρχής γενομένης από το παιχνίδι που ακολουθεί με αντίπαλο τον Αετό. Την τελευταία -ίσως- ευκαιρία του Κρόνου Αγ. Δημητρίου για παραμονή. Τουλάχιστον μέχρι την επόμενη

Ενδεικτικά, το πρόγραμμα των νεοφώτιστων στις τελευταίες αγωνιστικές έχει ως εξής:
Αετός (εντός), Ψυχικό (εκτός), Χολαργός (εντός), Δούκας (εκτός), Ένωση Ιλίου (εντός), Έσπερος ΑΟ ΠΑ (εκτός).