Η… νηνεμία έδωσε την θέση της σε μεταγραφικό ντεμαράζ στην Ένωση Ιλίου καθώς οι νεοφώτιστοι έδωσαν τα χέρια πριν από λίγη ώρα με δύο παίκτες με σημαντική εμπειρία από τις εθνικές κατηγορίες. Πιο συγκεκριμένα, υπό τις οδηγίες του Φώτη Καρακώστα θα αγωνίζονται την επόμενη σεζόν οι Τάσος Μούκας (25, 1.92) και Χρήστος Στράγκας (31, 2.01), οι οποίοι νωρίτερα υπέγραψαν τα καινούργια τους συμβόλαια.

Η προσθήκη των δύο αυτών παικτών δίνει σημαντικές λύσεις στον έμπειρο τεχνικό τόσο στην περιφέρεια όσο και στη ρακέτα, με τον πρώτο την περσινή σεζόν να αγωνίζεται με τα χρώματα του Αετού και τον δεύτερο με αυτά του Ιωνικού Ν.Φ..

Παράλληλα, όμως, στο Ίλιον θα ανήκει για τον επόμενο χρόνο ο Βασίλης Ζαρακώστας (20, 2.00) με τον νεαρό φόργουορντ να αποτελεί έναν από τους τέσσερις παίκτες κάτω των 22 που θα έχει στη δωδεκάδα της η ομάδα του Φώτη Καρακώστα.

Τέλος, στο δυναμικό της Ένωσης Ιλίου επιστρέφει μετά από διάλειμμα ενός έτους ο Ανδρέας Σπυρόπουλος (19, 1.88). Ο νεαρός πλεϊμέικερ παραχωρήθηκε πέρυσι με υποσχετική στους Εφήβους του Παναθηναϊκού με τους οποίους κατέκτησε τον τίτλο του πρωταθλητή Ελλάδος στην Καβάλα.