Ένας πρώην χρηματοδότης της μπασκετικής ΑΕΚ (Μπάμπης Καραμανλής) αποσύρθηκε πριν καν κατεβάσει δικό του συνδυασμό.

Ένας άλλος (Νίκος Γεωργαντζόγλου) κατεβαίνει όμως, ως μεμονωμένος υποψήφιος, δίχως συνδυασμό δηλαδή, απέναντι στον νυν χρηματοδότη της μπασκετικής ΑΕΚ, Κωνσταντίνο Κοτσάτο, ο οποίος ηγείται του συνδυασμού “Αναγέννηση της ΑΕΚ” στις εκλογές της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ, της 9ης Ιουνίου 2013. Οι… μπασκετικοί έχουν πέραση.

Ο κ. Γεωργαντζόγλου κατέθεσε την υποψηφιότητα σήμερα, μετά την συνάντησή του με τον Κοτσάτο στην εταιρία του δευτέρου, όπου φέρεται να ζήτησε να χρηματοδοτήσει το Τμήμα Βόλεϊ, αλλά με την προϋπόθεση να συμμετάσχει στον συνδυασμό Κοτσάτου, που στηρίζει ο Δημήτρης Μελισσανίδης.  Ο κ. Κοτσάτος φέρεται να αρνήθηκε. Την υποψηφιότητά του επιβεβαίωσε ο ίδιος ο Γεωργαντζόγλου στο facebook με την επεξήγηση, ότι …στηρίζει τον Μελισσανίδη.

Ο Γεωργαντζόγλου έγραψε: “Επειδή πολλά δημοσιεύματα γράφουν σήμερα για ανεξάρτητο ψηφοδέλτιο δικό μου για τις εκλογές της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ, διευκρινίζω ότι σήμερα το πρωί έκανα πρόταση στον κύριο Κοτσάτο να μπω στο ψηφοδέλτιο του, παρουσιάζοντάς του δύο επιχειρηματίες που θα βάλουν λεφτά στα Τμήματα, αλλά εκείνος δεν δέχτηκε.

Έτσι κατεβαίνω σαν μια μονάδα, μόνος μου, για να μπω στο Δ.Σ. και να μην χαθούν αυτά τα λεφτά από τους υποψήφιους επενδυτές. Πιστεύω ότι έχουμε Δημοκρατία και είναι δικαίωμά μου να κατέβω ως υποψήφιος για το Δ.Σ . της ομάδας που αγαπώ. Εννοείται ότι στηρίζω Μελισσανίδη τόσο για την ποδοσφαιρική ομάδα όσο και για το θέμα του γηπέδου”.