Το πρωτάθλημα του νότιου ομίλου της Β’ Εθνικής εξελίσσεται με έντονο ενδιαφέρον και φαίνεται πως σιγά-σιγά ξεκαθαρίζουν τα πράγματα, τουλάχιστον όσον αφορά την άνοδο στην Α2, όπου τον Ιωνικό Νικαίας αναμένεται να ακολουθήσει ο Διαγόρας Δρυοπιδέων!

Οι Αιγαλεώτες ένιωθαν την… καυτή ανάσα του Ιπποκράτη Κω που την ώρα που φιλοξενούσε και νικούσε στην έδρα του τον ΚΑΟΚ, ανέμενε στραβοπάτημα των συνδιεκητών του δεύτερου εισιτηρίου της ανόδου στο Κορωπί, κάτι που τελικά δεν έγινε.

Με παλικαρίσια εμφάνιση απ’ όλους και έναν Νίκο Πέττα (ξανά) από… άλλον πλανήτη με 30 πόντους και 4 εύστοχα τρίποντα, απέδρασαν από μια δύσκολη έδρα δια πυρός και σιδήρου με το ροζ φύλλο στις αποσκευές τους κι έχοντας +2 από την τρίτη θέση , κρατούν ξεκάθαρα, πλέον, την τύχη στα χέρια τους.

Ο Διαγόρας έχει κάνει τα τελευταία χρόνια τεράστια προσπάθεια και παρότι πριν από 9-10 χρόνια βρισκόταν στην Δ’ ΕΣΚΑ, πλέον, δικαιούται να ονειρεύεται πολλά πράγματα, με πιο άμεσο την παρθενική συμμετοχή του στη δεύτερη τη τάξει εθνική κατηγορία.