Η ομάδα των “Αιγαλεωτών” βρίσκεται πλέον στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας, ενώ οι Κώες παρέμειναν στην τρίτη θέση με ρεκόρ 15-7. Ο Νίκος Πέττας ήταν ένας εκ των κορυφαίων του ντέρμπι, αφού πραγματοποίησε σπουδαία εμφάνιση με 29 πόντους.

Ο έμπειρος φόργουορντ φάνηκε λακωνικός όταν ρωτήθηκε για την άνοδο και θεωρεί πώς η σωστή διαχείριση βρίσκεται στο χέρι τους… “Ένα δυνατό ντέρμπι ανάμεσα στη δεύτερη και στη τρίτη ομάδα, δεν σφραγίζεται η άνοδος στην Α2 αλλά πλέον έιμαστε πολύ κοντά αρκεί να το διαχειριστούμε εμέις όπως πρέπει, κάναμε ένα σημαντικό βήμα και απο κεί και πέρα είναι στο χέρι μας”.

Για την άνοδο απο τη Γ’ εθνική στη Β’ και φέτος ένα βήμα μακριά απο την Α2…”Ο Διαγόρας είναι μια ομάδα οικονομικά υγιείς, με ανθρώπους που πραγματικά την αγαπούν, εφόσον υπάρχει αυτό το στοιχείο και το κλίμα είναι οικογενειακό και όλα δουλεύουν σωστά, υπάρχουν όλα τα συστατικά για να πάει καλά η ομάδα”.

Ο τεχνικός του Διαγόρα, Σπύρος Σαμόλης αναφέρθηκε με τη σειρά του στην άνοδο και συνεχάρει τους αθλητές του για την προσπάθεια, καθώς επίσης ευχήθηκε καλή συνέχεια στον Ιπποκράτη…”Ακόμα υπάρχουν οχτώ αγωνιστικές και ακολουθούν κάποια δύσκολα παιχνίδια, σίγουρα κερδίσαμε ένα σημαντικό πλεονέκτημα με τη νίκη επί του Ιπποκράτη αλλά πρέπει να έιμαστε σοβαροί μέχρι τέλους και να κάνουμε υπομονή και αν το αξίζουμε να ανεβούμε κατηγορία.

Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους πάιχτες μου, έχουν κάνει υπερπροσπάθεια όχι μόνο το τελευταίο καιρό αλλά απο την αρχή της προετοιμασίας, όταν υπήρχαν κάποια στραβά αποτελέσματα, κάποιες αμφισβητήσεις, ίσως και εμείς πρός τον εαυτό μας πιστεύαμε οτι δεν είμασταν τόσο καλοί. Θέλω να ευχηθώ καλή συνέχεια στον Ιπποκράτη που είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα, με πολύ καλό προπονητή και δουλεμένη. Συνεχίζουμε με το κεφάλι χαμηλά μέχρι να καταφέρουμε το στόχο μας”.