Η «παράδοση» του Κορωπίου, με το να φέρνει μόνιμα πλέον στις τάξεις του παίκτες από την Basket League συνεχίζεται, καθώς η ομάδα των Ανατολικών προαστίων ανακοίνωσε την απόκτηση του Τάσου Δήμα. Ο Έλληνας γκαρντ, αγωνιζόμενος στον Άρη την τελευταία πενταετία, ήταν μέλος της ομάδας που κατάφερε το 2015 να κερδίσει την τέταρτη θέση στη μεγάλη κατηγορία, ενώ στην νέα εποχή Λάσκαρη ήταν επίσης παρών, με τους «κίτρινους» να αρχίσουν εκ νέου να «γιγαντώνονται», φτάνοντας πολύ κοντά στην πρόκριση στους «16» του Eurocup.

Για το Κορωπί, ο 28χρονος παίκτης αποτελεί μία σπουδαία προσθήκη, ενισχύοντας την περιφερειακή του γραμμή, εν όψει του νέου πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής, όπου το σύνολο του Σάββα Κατσούνη θα διεκδικήσει κάτι ανώτερο της περσινής όγδοης θέσης.

Αναλυτικά, η σχετική ανακοίνωση:

Ο Τάσος Δήμας υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο με την ομάδα του Γυμναστικού Συλλόγου Κορωπίου και θα ενισχύσει την ομάδα μας στο δύσκολο πρωτάθλημα της Β Εθνικής Κατηγορίας.

Το who is who του Τάσου Δήμα :

Ο Τάσος γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη στις 10/04/88 έχει ύψος 1.97 m και αγωνίζεται στην θέση του shooting guard αγωνιζόμενος με την ομάδα του Άρη τα τελευταία χρόνια.

Ξεκίνησε απο τα τμήματα υποδομής του Μεγάλου Αλεξάνδρου φτάνοντας να αγωνίζεται μέχρι την ΄Β Εθνική Κατηγορία στην οποία αναδείχθηκε 2ος σκόρερ του πρωταθλήματος.

Το καλοκαίρι του 2011 υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο με τον Άρη Θεσσαλονίκης.Με τον Άρη έχει 35 συμμετοχές στην Α1 ενώ έχει και 12 συμμετοχές στο Eurocup.

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

«Ο Γυμναστικός Σύλλογος Κορωπίου συνεχίζοντας την μίνι παράδοση που έχει δημιουργήσει τα τελευταία χρόνια να εντάσσει στο δυναμικό του παίκτες που προέρχονται απο την Α1, ανακοινώνει τη συμφωνία του για την χρονιά 2016-2017  με τον καλαθοσφαιριστή Τάσο Δήμα».