Η ενίσχυση της Κηφισιάς συνεχίζεται, με την ομάδα των Βορείων προαστίων να προσθέτει στο ρόστερ της, έναν εξαιρετικά ταλαντούχο παίκτη. Ο λόγος γίνεται για τον Νίκο Καμαριανό, το οποίο κατάφερε να φέρει στις τάξεις της για την επόμενη αγωνιστική περίοδο, με την ΑΕΚ να τον παραχωρεί με τη μορφή δανεισμού.

Ο Δημήτρης Λιόγας, ήθελε να διαθέτει στο ρόστερ του έναν ελπιδοφόρο παίκτη σαν τον 19χρονο φόργουορντ και ο δεύτερος επιθυμούσε η επόμενη χρονιά, να τον βρει με ενεργό ρόλο στο παρκέ, παίρνοντας σημαντικό χρόνο συμμετοχής. Κάτι τέτοιο, δεν μπορούσε να συμβεί στην Ένωση, η οποία συμφώνησε με τη συγκεκριμένη προοπτική και θα έχει την ευκαιρία να ελέγξει την πρόοδο του Καμαριανού, ο οποίος αποτελεί ένα από τα πιο σημαντική «πρότζεκτ» της, έχοντας υπογράψει πέρυσι μαζί του, συμφωνία για τα επόμενα πέντε χρόνια.

Πρόκειται, λοιπόν, για μία υπόθεση που θεωρητικά βρίσκει ωφελημένες και τις τρεις πλευρές, με τη συμφωνία να πραγματοποιείται και τον Καμαριανό να μετακομίζει… λίγο πιο βόρεια του ΟΑΚΑ.