Η ομάδα του Εθνικού Πειραιά προέβη σε μια πολύ σημαντική προσθήκη στο ρόστερ της. Ο λόγος για τον 30χρονο Πειραιώτη Γιάννη Λεκάκη.

Ο Λεκάκης έχει περάσει από τα αναπτυξιακά τμήματα του Ολυμπιακού ως έφηβος, στη συνέχεια της καριέρας του βρέθηκε στον Μίλωνα και από εκεί “πέταξε” για δύο χρόνια στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής

Εκεί, ο Γιάννης Λεκάκης έζησε όπως ανέφερε χαρακτηριστικά το σωματείο του Εθνικού το “Αμερικανικό όνειρο” και αγωνίστηκε για το Florida State College και το Πανεπιστήμιο Rochester.

Όταν γύρισε Ελλάδα αγωνίστηκε για λογαριασμό των Τρικάλων στα “σαλόνια” της Α1 και ακολούθησαν το Παγκράτι στην Α2 και οι ομάδες του Ιπποκράτη Κω και του Παπάγου στη Β’ Εθνική.

Την σεζόν που μας πέρασε αγωνίστηκε στο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Α’ ΕΣΚΑΝΑ για λογαριασμό του Πορφύρα και αποτέλεσε καταλυτικό παράγοντα της πορείας της ομάδας από τον Πειραιά.

Πλέον αποτελεί μέλος του Εθνικού Πειραιά και θα ενισχύσει το σύλλογο την επόμενη χρονιά στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής.

Δείτε τις δηλώσεις του Γιάννη Λεκάκη:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που αποτελώ μέλος της οικογένειας του Εθνικού. Ευχαριστώ πολύ τη διοίκηση του Εθνικού και τον κόουτς Οικονομάκη, που δείχνουν εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου. Ο Εθνικός είναι ένα από τα ιστορικότερα σωματεία. Είμαι γέννημα θρέμμα Πειραιώτης, προέρχομαι από οικογένεια Εθνικών και δεν θα μπορούσα να πω όχι στην πρόταση του. Εύχομαι καλή χρονιά σε όλους με υγεία και να πετύχουμε μαζί τους στόχους μας».

Δείτε τη δημοσίευση του Εθνικού Πειραιά: