“Το καλό πράγμα αργεί να γίνει” λέει ο θυμόσοφος λαός και στην περίπτωση του Περάματος βρίσκει πέρα για πέρα ανταπόκριση. Η ομάδα του Ντίνου Καλαμπάκου φρόντισε να δείξει τις… άγριες διαθέσεις της προχωρώντας στην απόκτηση δύο παικτών με μεγάλη εμπειρία από τις εθνικές κατηγορίες. Ο λόγος για τον Αλέξανδρο Μπάρδα (φωτό) και τον Δημοσθένη Αβραμίδη.

Ο πρώτος, αν και αποτελούσε τον διακαή πόθο του Αετού, προτίμησε να συνεχίσει την καριέρα του στο Πέραμα αποτελώντας τον νέο ηγέτη για το συγκρότημα του Ντίνου Καλαμπάκου. Όσον αφορά τον Αβραμίδη, ο έμπειρος πλεϊμέικερ κατέκτησε την περσινή σεζόν το πρωτάθλημα στον 2ο όμιλο Νότου της Γ’ Εθνικής με τη φανέλα της Ένωσης Ιλίου και τη νέα αγωνιστική περίοδο θα αναλάβει να… οδηγήσει το πλοίο του Περάματος στη Β’ Εθνική.

Παράλληλα, όπως ήταν γνωστό εδώ και αρκετό καιρό, κάτοικος Περάματος παρέμεινε για δεύτερη σεζόν ο Διονύσης Καπινιάρης. Ο νεαρός πόιντ γκαρντ είχε συμφωνήσει εδώ και αρκετό καιρό με τη διοίκηση του συλλόγου αφού έμενε μόνο το τυπικό μέρος για να επικυρωθεί η παραμονή του.