Σε μια ακόμα μεταγραφή και σε επτά ανανεώσεις έφτασε ο Απόλλωνας, με τον Παναγιώτη Χατζή να βρίσκεται κοντά στο να οριστικοποιήσει το ρόστερ του ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Έτσι, μετά την απόκτηση των Παντελή Κυπριτζόγλου και Ανδρέα Σπυρόπουλου, στα «μπλε» ντύθηκε και ο Γιώργος Παπουλίδης, ο οποίος την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής με την Αγία Παρασκευή. Ο 36χρονος φόργουορντ έχει αγωνιστεί επίσης σε  Δούκα, Π.Φαλήρο, Άλιμο και Πρωτέα. Επίσης στην ιστορική ομάδα θα συνεχίσουν την καριέρα τους οι Γιώργος Αρναουτάκης, Στέλιος Κοντούδης (photo), Δημήτρης ΚουτσούμπαςΝίκος ΠαπουτσήςΣταύρος Σιώμος και οι νεαροί Νίκος Νιώτης και Πλούταρχος Νασόπουλος.

Αναλυτικά και οι ανακοινώσεις:

Το τμήμα μπάσκετ του Γ.Σ. Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει την απόκτηση των παρακάτω αθλητών: Κυπριτζόγλου Παντελή (35, 1.97) φόργουορντ από Νίκη Αμαρουσίου, Παπουλίδη Γιώργου (36, 2.06) σέντερ από Αγία Παρασκευή, Σπυρόπουλου Ανδρέα (23, 1.85) γκαρντ από Μανδραϊκό. 

Καλωσορίζουμε τους παραπάνω αθλητές στην οικογένεια του Απόλλωνα και τους ευχόμαστε υγεία και καλή επιτυχία με τα χρώματα του Συλλόγου μας.

Το τμήμα μπάσκετ του Γ.Σ. Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας για την αγωνιστική χρονιά 2016-17 με τους παρακάτω αθλητές: Αρναουτάκη Γιώργο,Κοντούδη Στέλιο, Σιώμο Σταύρο, Κουτσούμπα Δημήτρη, Παπουτσή Νίκο και τους «μικρούς» Νιώτη Νίκο και Νασόπουλο Πλούταρχο.