Την μεταγραφική του ενίσχυση ξεκίνησε ο Εργοτέλης, ο οποίος απέκτησε τον Οδυσσέα Σαρρή (2,05 – 24 ετών) καλύπτοντας με τον καλύτερο τρόπο τις θέσεις μέσα στην ρακέτα του. Ο Σαρρής την σεζόν που μας πέρασε αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής στον όμιλο του Βορρά με τον Ιωνικό Ιωνίας, έχοντας 6 πόντους κατά μέσο όρο σε 18 παιχνίδια συμμετοχής.

Ο Σαρρής ξεκίνησε το μπάσκετ στον Αστέρα Σίνδου, για να αγωνιστεί ακόμα σε ΒΑΟ και σε Αίαντα Ευόσμου. Εκτός από τον Σαρρή ο Γιώργος Μακράκης θέλει να επαναφέρει στο Λίντο και τον Σπύρο Γεωργούτσο, ο οποίος την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής με τον Άρη Νικαίας έχοντας 22 πόντους ανά παιχνίδι. Για τον Γεωργούτσο ενδιαφέρθηκαν τόσο το Παγκράτι αλλά και το Ψυχικό, ομάδες που αγωνίζονται στην Α2.

Ακόμα ένα σημαντικός στόχος για τους Κρητικούς είναι ο Αλέξανδρος Αυγενικός, ο οποίος την περσινή σεζόν αγωνίστηκε με επιτυχία στο Ηράκλειο, έχοντας 9 πόντους ανά παιχνίδι, και καλύπτοντας επάξια την θέση του πόιντ γκαρντ. Επίσης αποκτήθηκε ο Μάνος Σταράκης από την Ακαδημία Ρεθύμνου, ενώ οι διοικούντες της ομάδας βρίσκονται σε συζητήσεις με τον Γιάννη Καραλή, θέλοντας να τον κρατήσουν στην ομάδα.