Με κεκτημένη ταχύτητα από το “διπλό” στο Ιβανώφειο θα αγωνιστεί αυτή την Κυριακή ο Φίλιππος Βέροιας. Οι νεοφώτιστοι υποδέχονται τον Αίαντα Ευόσμου στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος στον Βόρειο Όμιλο της Β’ Εθνικής θέλοντας να… αποφύγουν τις παγίδες. Αντίθετα, το τελευταίο του -ίσως- χαρτί για την κατάκτηση του τίτλου παίζει στην Αθήνα ο Ηρακλής, ο οποίος αντιμετωπίζει εκτός έδρας το Αιγάλεω στο κεκλεισμένων των θυρών γήπεδο των δυτικών προαστίων.

Να παραμείνει “ζωντανή” στη μάχη της “ουράς” θέλει η Μεταμόρφωση Βόλου, η οποία δεν έχει περιθώρια για απώλειες στην εντός έδρας αναμέτρηση απέναντι στον Ιωνικό Ν.Φ., κάτι που ισχύει και για το Ανατόλια. Η ομάδα του Δημήτρη Τσούρμα υποδέχεται τους Μαχητές Δόξας Πεύκων γνωρίζοντας καλά πως σε περίπτωση ήττας τα πράγματα θα δυσκολέψουν ακόμα περισσότερο.

Τέλος, το Μαρούσι αντιμετωπίζει το Στρατώνι, σε ένα εξαιρετικά αμφίρροπο παιχνίδι, ενώ η ΜΕΝΤ θέλει να βάλει τέλος στο σερί των αρνητικών αποτελεσμάτων παίρνοντας τη νίκη απέναντι στον ουραγό Ιωνικό Ιωνίας.

Το πρόγραμμα:
Β. Παρασκευόπουλος (14:00) Μεταμόρφωση Βόλου – Ιωνικός Ν.Φ. (Δεληγιαννίδης – Λόρτος)
Αγ. Θωμά (14:00) Μαρούσι – Στρατώνι (Επιτροπάκης – Μπούσιας)
Ανατόλια (17:00) Ανατόλια – Μαχητές Δόξας Πεύκων (Θεοδώρου – Μοσχοτόγλου)
ΜΕΝΤ (17:00) ΜΕΝΤ – Ιωνικός Ιωνίας (Λαζαρίδης Κ. – Συμεωνίδης)
ΔΑΚ Δ. Βικέλας (17:00) Φίλιππος Βέροιας – Αίας Ευόσμου (Φακίτσας – Πιτσίλκας Μ.)
Αιγάλεω (κθ) (17:00) Αιγάλεω – Ηρακλής (Αναστόπουλος Α. – Τσώνος Μ.)

Η βαθμολογία (σε 18 αγώνες): Ηρακλής 30, Φίλιππος Βέροιας 29*, Στρατώνι 27*, Μαχητές Δόξας Πεύκων 27, Αιγάλεω 26*, Μαρούσι 26, Αίας Ευόσμου 26, Ιωνικός Ν.Φ. 24, Ανατόλια 23, Πιερικός Αρχέλαος 23, Μεταμόρφωση Βόλου 22*, ΜΕΝΤ 21, Ιωνικός Ιωνίας 20*.
*Έχουν κάνει τα ρεπό τους