Λίγη ώρα μετά το ρεπορτάζ μας για τον Γιάννη Προδρόμου, και μετά από διαδοχικές συνομιλίες μας με τον Δημήτρη Χουχουλή, βρέθηκε η χρυσή τομή και έτσι ο Γιάννης Προδρόμου οδεύει αυτή τη στιγμή στα γραφεία της ομάδας του Πανερυθραϊκού, ώστε να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τους «ερυθρόλευκους», δυναμώνοντας τα μέγιστα το ρόστερ της ομάδας της Νέας Ερυθραίας. Πρόκειται για μια πολύ μεγάλη επιτυχία για τον Πανερυθραϊκό, ο οποίος προσθέτει ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα που θα αγωνιστούν στη φετινή Β’ Εθνική.

Προς το παρών…κανένα θέμα Προδρόμου!

Στις προπονήσεις αλλά και σε δυο φιλικά παιχνίδια του Πανερυθραϊκού συμμετείχε ο Γιάννης Προδρόμου, ο οποίος μετά την…περιπέτεια που είχε με την Λιβαδειά αναζητεί τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ο Δημήτρης Χουχουλής εκτιμά τα μέγιστα τον έμπειρο φόργουορντ, ο οποίος συμμετέχει στις προπονήσεις χωρίς ωστόσο να έχει υπάρξει συμφωνία, γεγονός που θεωρείτε δύσκολο την συγκεκριμένη χρονική περίοδο, καθώς ο παίκτης εξετάζει πρόταση από την Δόξα Λευκάδας, αλλά και από άλλες ομάδες.

Πάντως, αν ο Προδρόμου δεν βρει τις εγγυήσεις που ψάχνει δεν αποκλείεται να συμφωνήσει με τους «ερυθρόλευκους» οι οποίοι θα κληθούν να κάνουν ακόμα μια οικονομική υπέρβαση για να τον αποκτήσουν.