Βρέθηκε κοντά στην Κύμη, μετά την εντυπωσιακή οικονομική πρόταση που του είχε κατατεθεί, αλλά το μέλλον του Σωκράτη Γκιζόγιαννη βρίσκεται πιο… Νότια. Και συγκεκριμένα στην Κρήτη! Ο πολύπειρος φόργουορντ αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του στο Ηράκλειο καθώς μόνο τα τυπικά απομένουν για να ντυθεί στα “μπλε” και να γίνει μέλος της ομάδας του Βασίλη Ράλλη.

Ο πρώην παίκτης του Αρκαδικού “ζύγισε” τις προτάσεις που είχε στα χέρια του και η προοπτική πρωταθλητισμού στη Β’ Εθνική με τη φανέλα του Ηρακλείου τον έπεισε να μετακομίσει στην Κρήτη. Ο Σωκράτης Γκιζόγιαννης (σ.σ.: 15.7 πόντους και 4.3 ριμπάουντ πέρσι με τα χρώματα του Αρκαδικού) θα αποτελέσει το πρώτο μεγάλο “χτύπημα” της ομάδας του Βασίλη Ράλλη στο φετινό μεταγραφικό παζάρι, αν και αναμένεται εξίσου εντυπωσιακή συνέχεια.

Με την απόκτησή του, το Ηράκλειο ισχυροποιείται σε μεγάλο βαθμό στις θέσεις των φόργουορντ και, πλέον, αρχίζει και φαντάζει (θεωρητικά πάντα) ως ένα από τα μεγάλα φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου του πρωταθλητή στο Νότιο Όμιλο της Β’ Εθνικής. Στην Κρήτη δεν το κρύβουν, άλλωστε, πως στόχος τους είναι η άμεση επιστροφή στην Α2 κατηγορία.