Σε μία απ’ τις… παραδοσιακές έδρες του Αττικού μπάσκετ -και των Εθνικών κατηγοριών γενικότερα-  δοκιμάζεται η Νίκη Αμαρουσίου, η οποία αύριο (Κυριακή 1/11, 17:00) θα φιλοξενηθεί απ’ τον Κρόνο Αγίου Δημητρίου.

Η ομάδα μας, έπειτα από τρία διαδοχικά αρνητικά αποτελέσματα, θέλει να επανακάμψει βαθμολογικά. Tο έργο της, πάντως, μόνο εύκολο δεν μπορεί να χαρακτηριστεί, απέναντι στον περσινό πρωταθλητή του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Ο Μίλος Παβλίσεβιτς, μιλώντας στο nikiamarousiou.gr για την αυριανή (1/11) αναμέτρηση, τόνισε:”Ερχόμαστε από τρία συνεχόμενα άτυχα αποτελέσματα και αυτό που θέλουμε είναι να επανέλθουμε το συντομότερο δυνατό στις επιτυχίες. Βέβαια, οι ήττες αυτές δεν μας απογοητεύουν ούτε μας αποπροσανατολίζουν, καθώς ακόμη είναι νωρίς και το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο. Δεν έχουμε αποδώσει ακόμη στο 100% των δυνατοτήτων μας και θέλουμε δουλειά ώστε να φτάσουμε στο επιθυμητό επίπεδο. Ωστόσο, μέρα με τη μέρα βελτιωνόμαστε και ευελπιστώ ότι αύριο θα είμαστε ακόμη καλύτεροι και θα πιάσουμε την απόδοση που χρειάζεται για να επιστρέψουμε στις νίκες.

Παρ’ όλα αυτά, δεν μας ξεγελά το ότι ο Κρόνος δεν έχει γευτεί μέχρι στιγμής τη χαρά της νίκης, αφού πρόκειται για αρκετά ποιοτική και δυνατή ομάδα και αύριο θα κάνουν τα πάντα ώστε να κατακτήσουν το πρώτο τους ροζ φύλλο. Εξάλλου, το γεγονός ότι ομάδες όπως ο Κρόνος δεν έχουν ακόμη νίκη στο πρωτάθλημα αποδεικνύει και το υψηλό επίπεδο της κατηγορίας, κάτι που σημαίνει ότι απ’ την πλευρά μας θα πρέπει να… υπερβάλουμε εαυτούς προκειμένου να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις της Β’ Εθνικής και να πετύχουμε τους στόχους μας”.