Το Παγκράτι αρχίζει να δίνει σχήμα στο ρόστερ του, με το ξεκίνημα της ιστορικής στο μεταγραφικό παζάρι ομάδας να είναι άκρως εντυπωσιακό, καθότι απέκτησε τον πολύ ποιοτικό κι έμπειρο γκαρντ Γιάννη Αγγελόπουλο. Βέβαια το σύνολο του Γιάννη Γιαννόπουλου δεν σταματά εκεί, καθότι βρίσκεται πολύ κοντά στην ολοκλήρωση τεσσάρων  δυνατών μεταγραφικών κινήσεων.

Αρχικά οι “ροσονέρι” είναι έτοιμοι να συμφωνήσουν με τον Τηλέμαχο Σαρλή, ο οποίος την προηγούμενη διετία ήταν μέλος του Τρίτωνα στην Α2, όντας μία ακόμη λύση στην frontline για το συγκρότημα του Μιχάλη Μιχελάκου. Έτσι ο 25χρονος ψηλός αναμένεται να αφήσει την Α2 για την Β’ Εθνική και να μετακομίσει από μία σημαντική μπασκετική γειτονιά της Αθήνας σε μία άλλη.

Η δεύτερη κίνηση που πρόκειται να πραγματοποιήσει το Παγκράτι είναι ο Aχιλλέας Πιτούλης (1995, 2,00μ), ο οποίος έπειτα από την εξαιρετική διετία που είχε στον Κρόνο Αγίου Δημητρίου και την Γ’ Εθνική ετοιμάζεται να αλλάξει επίπεδο και να φορέσει την φανέλα της ιστορικής ομάδας, που θέλει να πραγματοποιήσει μία σταθερή πορεία στο νέο πρωτάθλημα της τρίτης τη τάξει Εθνικής Κατηγορίας.

Παράλληλα οι Παγκρατιώτες βρίσκονται πολύ κοντά στο να εντάξουν στο δυναμικό τους και τον Αλέξανδρο Πολέμη, ο οποίος αν και μόλις 24 χρονών έχει σημαντική εμπειρία από το υψηλό επίπεδο των Εθνικών Κατηγορίων, αγωνιζόμενος μάλιστα για δύο χρονιές στο πολύ απαιτητικό πρωτάθλημα της Α2 με την φανέλα της Δάφνης Δαφνίου. Μάλιστα η πιο παραγωγική του χρονιά στο εν λόγω πρωτάθλημα ήταν το 2020-21 όταν και σημείωνε 4,6 πόντους ανά βραδιά, ενώ πέρυσι ήταν μέλος της ισχυρής ομάδας τους Αιγάλεω στην Β’ Εθνική.

Τέλος η αρμάδα του Γιάννη Γιαννόπουλου ετοιμάζεται να βάλει στην μηχανή της ακόμη έναν παίκτη που έχει προϋπηρεσία στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής κι αυτός δεν είναι άλλος από τον Χαράλαμπο Κοντραφούρη (1998, 1,96μ), που την περασμένη σεζόν φόρεσε την φανέλα του ΚΑΟΚ, όντας ένας από τους πιο σταθερούς παίκτες των Πελοποννήσιων. Τέλος τις προηγούμενες αγωνιστικές περιόδους ήταν μέλος της Μεγαρίδας (2020-21), του Εθνικού Πειραιά (2019-20), του Εσπέρου Καλλιθέας (2018-19) και του Ιωνικού Νικαίας (2016-18)