Ο Μάριος Γούναρης είναι προ των πυλών της επιστροφής του στους πάγκους των εθνικών κατηγοριών και δη της Β’ Εθνικής. Δύο χρόνια μετά τη συμφωνία με το Παλαιό Φάληρο για το πόστο του τεχνικού διευθυντή της ομάδας και των ακαδημιών, ο Γούναρης αναμένεται να αναλάβει τη θέση στην τεχνική ηγεσία, που άφησε κενή μετά την αποχώρησή του ο Αλέξης Παπαδάτος.

Ο 45χρονος προπονητής ανακοίνωσε την απόφασή του να φύγει από την ομάδα των νοτίων προαστίων το βράδυ της Δευτέρας (29/11), αφήνοντας σαφείς αιχμές περί υποδείξεων για το χρόνο συμμετοχής των παικτών του στους αγώνες. Το Παλαιό Φάληρο διέψευσε σήμερα (30/11) τους ισχυρισμούς του Παπαδάτου, αλλά δεν έψαξε ιδιαίτερα, προκειμένου να βρει τον αντικαταστάτη του.

Στράφηκε απευθείας στον τεχνικό διευθυντή της ομάδας, τον Μάριο Γούναρη, που όπως όλα δείχνουν θα οδηγήσει από εδώ και στο εξής τους “κυανοκίτρινους” στο 2ο όμιλο της Β’ Εθνικής. Πριν πάει στο Παλαιό Φάληρο είχε κοουτσάρει κατά σειρά το Αιγάλεω, τον Εθνικό, το Δούκα και τον Ιωνικό Νίκαιας.