Το Παλαιό Φάληρο έχει απομακρυνθεί αρκετά από τη γραμμή του υποβιβασμού και παράλληλα δεν έχει βλέψεις ανόδου. Μπορεί λοιπόν κάλλιστα να κάνει άνω κάτω το πρωτάθλημα στο 2ο όμιλο της Β’ Εθνικής!

Η ομάδα του Μάριου Γούναρη καλείται να παίξει πλέον το ρόλο του ρυθμιστή και όπως απέδειξε την Κυριακή (6/3), δεν πρόκειται να… χαρίσει κάστανα. Οι “κυανοκίτρινοι” νίκησαν τη ΝΕΜ 79-75, έδωσαν τέλος σε ένα σερί 6 εκτός έδρας νικών που “έτρεχε” η ομάδα των Μεγάρων, αλλάζοντας τα δεδομένα στην κούρσα για την άνοδο.

Ο ήρωας του Παλαιού Φαλήρου στη νίκη επί της Μεγαρίδας ήταν ο Γιάννης Αγγελόπουλος. Ο έμπειρος πόιντ γκαρντ πήρε την πιο κρίσιμη του αγώνα πάνω του, εκμεταλλεύτηκε την κατάλληλη στιγμή το χώρο που βρήκε προς το καλάθι των φιλοξενούμενων (παρά την καλή ένας εναντίον ενός άμυνα του Νίκου Αγγελόπουλου) και με τη βοήθεια του Κομποδιέτα (του πάσαρε στο σωστό χρόνο) σημείωσε το νικητήριο λέι-απ 13,1’’ πριν από τη λήξη.

Η ΝΕΜ δεν σκόραρε στην επόμενη επίθεση και ο Κομποδιέτας διαμόρφωσε το τελικό σκορ (79-75) με δύο ελεύθερες βολές σε νεκρό χρόνο. Κάπως έτσι το Παλαιό Φάληρο έφτασε τις τέσσερις συνεχόμενες νίκες για πρώτη φορά και μοιάζει να παίζει το καλύτερό του μπάσκετ από το ξεκίνημα του πρωταθλήματος.

Παρακολουθήστε το νικητήριο καλάθι του Αγγελόπουλου και highlights από το παιχνίδι: