Ο Νίκος Βούλγαρης δεν είναι από αυτούς που τα παρατάνε εύκολα, και μάλλον με τον χαρακτήρα του το αντίθετο πρεσβεύει. Έτσι, ο 35χρονος γκαρντ μετά τον σοβαρό τραυματισμό που είχε λίγο πριν ολοκληρωθεί το 2014, όταν και υπέστη ρήξη αχίλλειου, και αναγκάστηκε να περάσει την πόρτα του χειρουργείου, είναι έτοιμος να επιστρέψει σιγά σιγά σε ρυθμούς προπονήσεων, καθώς όπως θα δείτε και στο video που ανέβασε στην σελίδα του στο facebook το Κέντρο Φυσικοθεραπείας του Μάνου Παπαμανόλη έδειξε ότι πολύπειρος γκαρντ είναι πανέτοιμος και τις επόμενες ημέρες ξεκινάει μεταβατικό στάδιο προπονήσεων. Εκτός από τον φυσικοθεραπευτή του, μεγάλο ρόλο στην πρόοδο του έπαιξε και ο ιατρός του Αβραάμ Τριανταφυλλόπουλος. 

Έτσι, ο Νίκος Βούλγαρης δηλώνει πανέτοιμος μετά την τελευταία μέτρηση μετά από την αποκατάσταση του χειρουργείου του να μπει σε ρυθμό προπονήσεων, ενόψει της νέας περιόδου.

Δείτε το video:;

Ο Νικος Βουλγαρης στην τελευταια μετρηση μετα απο την αποκατασταση του χειρουργειου του.Ετοιμος για την μεταβατικη περιοδο.Νικο σε ευχαριστουμε για την συνεργασια κ την εμπιστοσυνη σου

Posted by Κεντρο Φυσικοθεραπειας Παπαμανωλης Εμμ.-Ρηγογιαννη Χρ. on Παρασκευή, 5 Ιουνίου 2015