Οι μεταγραφικές κινήσεις στην Ελευσίνα συνεχίστηκαν με μία… παλιοσειρά. Ο λόγος για τον Νίκο Κούτουλα, τον 35χρονο πόιντ γκαρντ, που υπέγραψε συμβόλαιο για την επόμενη αγωνιστική περίοδο με τον Πανελευσινιακό.

Ο Κούτουλας φόρεσε την προηγούμενη χρονιά τη φανέλα του Ίκαρου Καλλιθέας και την επόμενη χρονιά θα επιστρέψει στη Β’ Εθνική έπειτα από απουσία δύο ετών. Ο έμπειρος γκαρντ έχει παίξει οκτώ χρόνια στην τρίτη τη τάξει εθνική κατηγορία, αριθμώντας 1.281 πόντους σε 197 αγώνες.

Ο Κούτουλας αποτελεί την 4η μεταγραφή των Ελευσίνιων για φέτος μετά τους Ανδρέα Ρεκουνιώτη, Στέλιο Παπαφλωράτο και Γιόβαν Θεοδοσίου. Από την περσινή ομάδα έχουν ανανεώσει οι Κώστας Μουμπάρακ, Θανάσης Καράμπελας, Ηλίας Κρασάκης και Παναγιώτης Λεκάκης.

Η ανακοίνωση:

«Η Διοίκηση του Πανελευσινιακού ΑΟΚ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον αθλητή Νίκο Κούτουλα (178cm , 1986)

Ο πολύπειρος πλέι μέικερ έχει δείξει τις ικανότητες του πολλά χρόνια τώρα στις εθνικές κατηγορίες και φέτος είναι έτοιμος να ενισχύσει τις προσπάθειες του συλλόγου μας στο Πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής Ανδρών.

Νίκο , καλώς όρισες στην οικογένεια του Πανελευσινιακού. Να είσαι υγιής και επιτυχίες με το ΣΤΑΧΥ στο στήθος».