Τις προπονητικές τύχες του Πανελευσινιακού θα επωμιστεί ο Νίκος Βούλγαρης, ο οποίος θα καθοδηγήσει από εδώ και πέρα τους «σταχυοφόρους» στο απαιτητικό πρωτάθλημα της Β΄Εθνικής.

Έτσι ο πρώην αθλητής του συλλόγου και πλέον τεχνικός, θα κάνει ντεμπούτο την προσεχή Κυριακή στο εντός έδρας ματς με αντίπαλο την Αχαγιά ΄82, για την 5η πράξη του 1ου ομίλου.

Η ανακοίνωση της ομάδας και οι δηλώσεις του Βούλγαρη, μέσω ανάρτησης στον προσωπικό λογαριασμό του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Πιο αναλυτικά:

«Εποχή Βούλγαρη …

Ο Πανελευσινιακός ΑΟΚ ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας του με τον προπονητή κ. Νίκο Βούλγαρη, μέχρι και την χθεσινή παραίτηση του κ Καραχάλιου, Βοηθού της Ομάδας και Τεχνικό Διευθυντή των Ακαδημιών μας.

Η αθλητική διαδρομή του Νίκου είναι γνωστή στους πάντες όλα αυτά τα χρόνια , με συμμετοχή πάνω από 20 χρόνια σε συλλόγους που πρωταγωνίστησαν στις Εθνικές Κατηγορίες.

Η προσωπικότητα του, σε συνδυασμό με την φιλοδοξία και την γνώση του για την ομάδα και την κατηγορία, εμπνέουν εμπιστοσύνη και σιγουριά για την επόμενη μέρα!

Ευχόμαστε καλή επιτυχία στα νέα σου καθήκοντα και ευχόμαστε η ομάδα μας να φτάσει εκεί που ονειρευόμαστε μαζί σου»!

Το «ποστ» του Νίκου Βούλγαρη, μετά την συμφωνία:

Είναι από τις στιγμές που τα συναισθήματα είναι ανάμεικτα.

Ευχαριστώ μέσα από τη καρδιά μου για τη δυνατότητα που μου δίνει ο σύλλογος να ξεκινήσω τη πορεία μου ως πρώτος προπονητής σε μια ομάδα που με έχει βοηθήσει πάρα πολύ.

Ευχαριστώ το πρόεδρο Γιάννης Φιλίππου και όλο το Δ. Σ για τη απόφαση τους. Εγώ το μόνο που μπορώ να υποσχεθω είναι να κάνουμε όλοι μαζί το καλύτερο για το σύλλογο και το αντρικό τμήμα.

Τα συναισθήματα όμως είναι ανάμεικτα γιατί εντελώς ξαφνικά δεν θα είμαι δίπλα σε έναν άνθρωπο πρότυπο ηθικής. Εξαιρετικό προπονητή και έναν υπέροχο φίλο.

Mathaios Karachalios αδερφέ μου σε ευχαριστώ για όλα. Για την εμπιστοσύνη σου, για τη στήριξη σου, για τη φιλία σου αλλά κυρίως για την αγάπη σου. Όλα είναι αμοιβαία. Σου εύχομαι τα καλύτερα μέσα από τη καρδιά μου σε εσένα και την οικογένειά σου. Και όπως είπες και εσύ χτες “εμείς οι 2 δεν τελειώσαμε”.

Τα υπόλοιπα όλοι μαζί στο γήπεδο για να πάμε τον ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟ εκεί που αξίζει.

Καλή Αρχή να έχουμε!!!!