Η ΕΟΚ έδωσε το δικαίωμα στους συλλόγους των εθνικών κατηγοριών να δημιουργήσουν θυγατρικές ομάδες σε κατώτερα πρωταθλήματα για τη σεζόν 2022-23. Ο Πανελευσινιακός δεν το σκέφτηκε λοιπόν πολύ. Δημιούργησε ομάδα, η οποία θα συμμετάσχει την επόμενη χρονιά στη Γ’ ΕΣΚΑΝΑ.

«Ως επικεφαλής του αντρικού τμήματος θεωρώ πολύ σημαντική την απόφαση της Ομοσπονδίας να δώσει τη δυνατότητα στις ομάδες των Εθνικών κατηγοριών να δημιουργήσουν Β’ Ομάδα και να συμμετάσχουν στα πρωταθλήματα αντρών. Πολύ σημαντικό επίσης ότι όλοι οι αθλητές θα είναι Under 23», τόνισε σχετικά με την απόφαση του συλλόγου ο Νίκος Βούλγαρης. προπονητής της ανδρικής ομάδας, αλλά και Τεχνικός Διευθυντής των Υποδομών.

«Στόχος του Πανελευσινιακού για την Β’ ομάδα είναι να ενταχθούν αλλά και να συνεχίσουν στο προπονητικό πρόγραμμα παιδιά που θέλουν να διακριθούν αλλά και να βελτιωθούν μέσα από αυτό. Για αυτό το λόγο το Αντρικό Α’ με το Αντρικό Β’ θα είναι άμεσα συνδεδεμένα τεχνικά, τακτικά και προπονητικά. Καθώς θα είμαι ο προπονητής καί στην Β’ ομάδα αυτό που θέλω να διαβεβαιώσω είναι ότι θα γίνει ό,τι χρειαστεί έτσι ώστε να βελτιώσουμε τους αθλητές κατά κύριο λόγο και μακάρι μέσα από αυτή τη διαδικασία στη πορεία να μεταπηδήσουν παιδιά και στη Α’ ομάδα. Συγχαρητήρια στην Ομοσπονδία για την απόφαση της», συμπλήρωσε ο Βούλγαρης.

Η ανακοίνωση του Πανελευσινιακού:

«Η απόφαση της ΕΟΚ να μπορούν οι Ομάδες των Εθνικών Κατηγοριών να έχουν Ομάδες Νέων (U-23) στις Τοπικές Ενώσεις, απογειώνει τη δυνατότητα στα πολλά εξαιρετικά ταλέντα μας να αγωνίζονται σε ενα Πρωτάθλημα Ανδρών με ταβάνι την Α’ ΈΣΚΑΝΑ!

Με την ίδια φιλοσοφία της Α΄ Ομάδας, με τον ίδιο προπονητή και την προοπτική, αν διακριθούν, να βρεθουν σε αυτήν!!!

Επιτέλους! Μια πραγματικά αναπτυξιακή απόφαση που ήδη την αγκάλιασαν πολλά παιδιά μας!!!».