Όπως συνηθίζει, ο Πανελευσινιακός κινείται γρήγορα στο μεταγραφικό παζάρι. Το πρωί της Δευτέρας (13/6), λοιπόν, η ομάδα της Ελευσίνας ανακοίνωσε και την πρώτη της μεταγραφή για φέτος στο πρόσωπο του Δημήτρη Μακρή.

Μετά την ανανέωση του Νίκου Βούλγαρη στην τεχνική ηγεσία οι “σταχυοφόροι” κράτησαν κατά σειρά τους Κώστα Δενδρινό, Σπύρο Κατσανεβάκη, Ανδρέα Ρεκουνιώτη από την περσινή ομάδα και σήμερα ήταν η σειρά του Μακρή. Την περασμένη χρονιά ο 28χρονος φόργουορντ ήταν ο 1ος σκόρερ (και 10ος συνολικά στον 1ο όμιλο της Β’ Εθνικής) του ΚΑΟ Κορίνθου με 342 πόντους σε 24 αγώνες (14,2 κατά μέσο όρο).

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Πανελευσινιακός ΑΟΚ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Δημήτρη Μακρή.

Ο Δημήτρης είναι 28 ετών, έχει ύψος 197 cm και αγωνίζεται στη θέση του Forward.

Ο Έλληνας Forward, ξεκίνησε τα πρώτα του βήματα στο μπάσκετ απ την ομάδα του Διαγόρα Βέλου και στη συνέχεια έπαιξε στον Έσπερο ΑΟΠΑ, ΚΑΟ Κορίνθου , Οίακα Ναυπλίου (Α2) και την περσινή χρόνια αγωνίστηκε πάλι με τον ΚΑΟ Κορίνθου όπου είχε 14π Μ.Ο (325π / 25 εύστοχα σουτ 3π) .

Η συνεργασία με τον Δημήτρη Μακρή θα διαρκέσει μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου 2022-2023.

Καλωσορίζουμε τον Δημήτρη στην μεγάλη οικογένεια Πανελευσινιακού. Του ευχόμαστε να παραμείνει υγιής και δυνατός ώστε να βοηθήσει την ομάδα μας , στην επίτευξη των στόχων της».