Τον 4ο σκόρερ του Αργοναύτη την περασμένη χρονιά έκανε δικό του ο Πανελευσινιακός. Οι “σταχυοφόροι” ανακοίνωσαν σήμερα (11/7) την απόκτηση του Φίλιππου Σταμέλου, του 25χρονου γκαρντ/φόργουορντ (1.95μ.) που έπαιξε τη σεζόν 2021-22 στην ομάδα της Ραφήνας, μετρώντας 188 πόντους σε 24 αγώνες (7,8 κατά μέσο όρο).

Ο Σταμέλος είναι φυσικά γνωστός στον Πανελευσινιακό, καθώς τέθηκε αντίπαλος του στον 1ο όμιλο της Β’ Εθνικής, έχοντας πάντως μόνο 10 πόντους συνολικά στους δύο αγώνες. Ο 25χρονος φόργουορντ αποτελεί το 6ο φετινό μεταγραφικό απόκτημα του Πανελευσινιακού μετά τους Μανωλάτο, Μακρή, Πατρίκη, Πουρή και Ντακούλια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Πανελευσινιακός ΑΟΚ ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας του με τον αθλητή Σταμέλο Φίλιππο (25 χρ ,195 cm / Shooting Guard – Forward )

Ο αθλητής αγωνίστηκε την περασμένη σεζόν στην Ραφήνα στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής έχοντας σε 26 συμμετοχές 7,4π (Μ.Ο. / 31 τρίποντα)

Πέρα απ την Ραφήνα όπου αγωνίστηκε 2 σεζόν και ήταν εκ των πρωταγωνιστών στην Άνοδο απ την Γ’ Εθνική στην Β’, ο Φίλιππος έχει αγωνιστεί στο παρελθόν με τις φανέλες των ομάδων του Κρόνου, Γέρακα (Α ΕΣΚΑ) Μελίσσια Γ’ Εθνική.

Ευχόμαστε στον Φίλιππο καλή αγωνιστική σεζόν με υγεία και επιτυχίες με το ΣΤΑΧΥ!».