Προ ημερών το Basketblog.gr σας είχε ενημερώσει για τη μετακίνηση του Ηλία Ανέστη από τον Άρη Θήβας στην ομάδα του Πανελευσινιακού. Ο νεαρός πολυτάλαντος γκαρντ πραγματοποίησε σπουδαία χρονιά στη Γ’ Εθνική φέτος με την ομάδα της Θήβας και είναι έτοιμος να κάνει το “μεγάλο βήμα” και να βρεθεί στα “σαλόνια” της Β’ Εθνικής για λογαριασμό του Πανελευσινιακού.

Ο σχεδιασμός της ομάδας του Ματθαίου Καραχάλιου για τη νέα χρονιά όμως δεν σταματάει εκεί, καθώς ανανέωσε και τη συνεργασία της με τους δύο αθλητές της Θάνο Καράμπελα και Ηλία Κρασάκη. Μαζί με την προσθήκη του Ανέστη, ο σύλλογος του Πανελευσινιακού “χτίζεται” νεανικά για τη νέα χρονιά στο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής και πλέον αναμένουμε τις επόμενες κινήσεις της ομάδας.

Δείτε την ανακοίνωση του Πανελευσινιακού:

“Δύο ανανεώσεις και μια μεταγραφή…

Η Διοίκηση του Πανελευσινιακού Αθλητικού Ομίλου Καλαθοσφαίρισης , με ιδιαίτερη χαρά, ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της με δύο καλαθοσφαιριστές από το υπάρχον ρόστερ της ομάδας.

Ειδικότερα, με τα Κυανόλευκα θα συνεχίσουν να αγωνίζονται ο Θάνος Καράμπελας και ο Ηλίας Κρασάκης. Είναι γνωστό το ήθος και η μπασκετική αξία των 2 αθλητών , γεγονός που εκτιμήθηκε από την Επιτροπή Μεταγραφών που απαρτίζεται από μέλη της Διοίκησης και τους Προπονητές της ομάδας μας.

Ταυτόχρονα, ανακοινώνουμε την απόκτηση του ταλαντούχου, 21χρονου, Ηλία Ανέστη , από τον Άρη Θηβών (Γ’Εθνική) , μετά από εισήγηση του προπονητικού μας επιτελείου.

Όλοι εμείς στον Πανελευσινιακό ΑΟΚ ευχόμαστε στο Θάνο , τον Ηλία και τον Ηλία καλή χρονιά, με υγεία και πολλές επιτυχίες”.

Δείτε την εν λόγω δημοσίευση: