Μέχρι και την ΕΟΚ φτάνει το… τρίτο ημίχρονο της αναμέτρησης μεταξύ των Αχαγιάς και Πανελευσινιακού για το πρωτάθλημα του 1ου ομίλου της Β’ Εθνικής, με τους τελευταίους να «βράζουν» για τις διαιτητικές αποφάσεις, που κατά την άποψή τους τους στέρησαν το ροζ φύλλο αγώνα.

Θυμίζουμε πως στις αρχικές διαμαρτυρίες τους είχαν απαντήσει με επίσημη ανακοίνωσή τους και οι Αχαιοί, οι οποίοι ανέφεραν χθες (7/3) το βράδυ πως «οι άρχοντες του ματς ήταν δίκαιοι».

Αναλυτικά η επιστολή:

Ο Πανελευσινιακός ΑΟΚ τα 20 και πλέον χρόνια της παρουσίας του στις εθνικές κατηγορίες συνειδητά αποφεύγει και ελάχιστα έχει ασχοληθεί με διαιτητικές αποφάσεις.

Την τελευταία Κυριακή όμως, στην έδρα του ΑΟ Αχαγιά 82, σε μια κατά γενική ομολογία πολύ καλή χρονιά για την ελληνική διαιτησία, βιώσαμε μια πολύ κακή παρένθεση κατά την οποία σωρεία διαιτητικών λαθών σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, ανοχή στο «σκληρό» παιχνίδι των αντιπάλων μας, λανθασμένες αποφάσεις με αποκορύφωμα την τελευταία φάση που καθόρισε και το αποτέλεσμα, μας άφησαν με την εντύπωση ότι η έκβαση του παιχνιδιού ήταν προκαθορισμένη. Όλα βεβαίως θα κατατεθούν αρμοδίως τις αμέσως επόμενες ημέρες.

Ιδιαίτερα όμως θα θέλαμε να σταθούμε στη συμπεριφορά προς τον Πρόεδρο του Συλλόγου μας με λεκτικούς προπηλακισμούς και ανήθικες συμπεριφορές τόσο από μερίδα θεατών όσο και από αθλητή των αντιπάλων. Δεν τιμά κανέναν η αναγκαιότητα παρουσίας αστυνομικού οργάνου δίπλα σε φιλοξενούμενο τη στιγμή που στο Σύλλογο μας έχουμε ως αρχή να είμαστε πραγματικά φιλόξενοι προς κάθε ομάδα που υποδεχόμαστε στο γήπεδο μας, χωρίς καμία έκπτωση όσο σημαντικό και να είναι το παιχνίδι για εμάς και συνεπώς θεωρούμε αδιανόητες τέτοιες συμπεριφορές.

Δεν ζητάμε τίποτε άλλο πέρα από την τήρηση των κανονισμών, της νομιμότητας και την προστασία του αθλήματος που υπηρετούμε, που αγαπάμε και επιζητούμε διακαώς να αναπτυχθεί σε σωστές βάσεις, ώστε να προσελκύσουμε περισσότερα νέα παιδιά σε αυτό.”