Στο πλευρό του Νίκου Βούλγαρη θα βρίσκεται στο εξής ο Στέλιος Κλήμης, ο οποίος τα βρήκε σε όλα με τον Πανελευσινιακό προκειμένου να γεμίσει με την εμπειρία και τα φώτα του την άκρη του πάγκου του.

Ο ικανός τεχνικός ανακοινώθηκε μάλιστα το πρωί της Πέμπτης (23/6) με κάθε επισημότητα από την ομάδα της Αττικής, η οποία εξακολουθεί να θέτει τις βάσεις για μια ακόμα καλύτερη σεζόν στο επίπεδο της Β’ Εθνικής μετά την πολύ θετική περσινή στον 1ο όμιλό της.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Διοίκηση του Πανελευσινιακού ΑΟΚ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας της με τον προπονητή κ Στέλιο Κλήμη.
Ο coach θα είναι ο άμεσος συνεργάτης του Head Coach Νίκου Βούλγαρη για τη νέα αγωνιστική περίοδο !

Καλωσορίζουμε τον coach Κλήμη στον σύλλογο μας και του ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες με το ΣΤΑΧΥ στο στήθος !

Ακολουθεί μια περιγραφή και το βιογραφικό, με τους μέχρι σήμερα σταθμούς της καριέρας του.

Σε επίπεδο ανάπτυξης , ξεκίνησε την μπασκετική του πορεία από τις Ακαδημιες του Παγχιακού στην Χίο.
Μετέπειτα στην ηλικία του παιδικού μεταπήδησε στο Περιστέρι με το οποιο τη σεζόν 1996-97 κατέκτησε Πανελλήνιο εφήβων!

Σε αντρικό επίπεδο αγωνίστηκε στις ομάδες:

Αστέρα Ζωοδόχου Πηγής Α Εσκα,
Γλυφάδα Γ Εθνική,
Σπορτιγκ Α Εσκα- Γ Εθνική- Β Εθνική-Α2 ,
Ποσειδωνα Καλαμάτας Β Εθνική,
ΕΑΠατρων Γ Εθνική,
Παγκράτι Α2,
Ερμη Περαματος Γ Εθνική – Α2 ,
Αιολος-Ταυρος 2006 Β-Α Εσκα!

Με την προπονητική αφού πρώτα έλαβε το πτυχίο Γ κατηγορίας στη σχολή της Πάτρας το 2007, ασχολείται από το 2010 μέχρι και σήμερα με τα τμήματα υποδομής, στο Σπορτιγκ και το Παιδικό τμήμα , στο Μαρούσι το Παμπαιδικό, στον Αιολο-Ταύρο τα τελευταία 9 σερί χρόνια ξεκινώντας σε τμήματα Ακαδημιών και αργότερα ως υπευθυνος Ακαδημιών και Προπονητής στα τμήματα Παμπαιδικού, Παιδικού,Εφηβικού.

Σε επίπεδο Αντρικό και Γυναικείο ξεκίνησε την πορεία του το 2015 ως Προπονητής του Σπορτιγκ στη Γ Εθνικη, αργότερα στον Αίολο-Ταύρου Β’ και Α’ ΕΣΚΑ (μέχρι και σήμερα) και τις χρονιές 2017 και 2018 στην γυναικεία ομάδα της Δάφνης Δαφνίου με την οποία πέτυχε άνοδο από την Γ’ στην Β’ ΕΣΚΑ!».