Δεν έχει επισημοποιηθεί αλλά ο Νικόλας Βούλγαρης είναι πολύ κοντά στο να παραμείνει στον πάγκο του Ανδρικού τμήματος μαζί με τον Ματθαίο Καραχάλιο. Παράλληλα η ομάδα της Ελευσίνας, του δείχνει ακόμα μεγαλύτερη εμπιστοσύνη δίνοντας του την θέση του Τεχνικού διευθυντή των Ακαδημιών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Πανελευσινιακού:

«Νέος τεχνικός διευθυντής Ακαδημιών ο Νικόλαος Βούλγαρης !

Ο Πανελευσινιακός Αθλητικός Όμιλος Καλαθοσφαίρισης ανακοινώνει την πρόσληψη του Νικολάου Βούλγαρη ως νέου τεχνικού διευθυντή των Ακαδημιών της ομάδας μας.

Ο Νίκος Βούλγαρης έχει υπηρετήσει την ομάδα μας από διαφορετικές θέσεις στο παρελθόν και αυτή τη φορά του δίνεται η ευκαιρία της ανάληψης του πόστου Τεχνικού Διευθυντή των Ακαδημιών, παράλληλα με την πολύτιμη βοήθεια του στην Ανδρική ομάδα απ το πόστο του Α’ Βοηθού Προπονητή.

Με την ολοκλήρωση της συμφωνίας ο νέος τεχνικός διευθυντής των Ακαδημιών, Νίκος Βούλγαρης προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση: «Με μεγάλη χαρά δέχτηκα την πρόταση της ομάδας να συνεχίσω ένα project που υλοποιείται με μεγάλη επιτυχία τα τελευταία χρόνια. Βασικός στόχος μας είναι η ανάδειξη και αξιοποίηση παικτών από τις Ακαδημίες συνυπολογίζοντας τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της ηλικίας που επιβάλλουν εκτός από την αθλητική καθοδήγηση και την κοινωνική. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Πανελευσινιακού ΑΟΚ για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπό μου τονίζοντας πως θα προσπαθήσω να φανώ αντάξιος των προσδοκιών της ομάδας μας.»