Ανάμεικτα ήταν τα συναισθήματα για τους παίκτες και το τιμ του Πανιωνίου, μετά το τέλος του αγώνα με τον Ιωνικό. Οι “κυανέρυθροι” ηττήθηκαν στις λεπτομέρειες από την ομάδα της Νίκαιας με 74-72, και οι παίκτες συντετριμμένοι πήγαν στ’ αποδυτήρια, μη μπορώντας να πιστέψουν ότι έχασαν την απευθείας άνοδο στην Α2 μέσα από τα χέρια τους.

Όμως…μια ευχάριστη “έκπληξη” τους επιφύλασσε ο Κρόνος. Η ομάδα του Αγ. Δημητρίου επικράτησε του Αμύντα με 93-85, σ’ ένα ματς που πήγε στην παράταση. Έτσι οι “κυανέρυθροι” πήραν αυτό που χρειάζονταν. Με την ήττα του Αμύντα, η ομάδα της Νέας Σμύρνης ήταν εκείνη που ανέβηκε απευθείας στην Α2. Τη θλίψη “διαδέχθηκε” η χαρά, με τους παίκτες του Πανιωνίου να βγαίνουν πάλι στο παρκέ και αγκαλιασμένοι να πανηγυρίζουν.

Όπως ήταν φυσικό, οι άνθρωποι του Πανιωνίου δε γινόταν να ξεχάσουν το μεγάλο παίκτη και προπονητή που πέρασε το κατώφλι της ομάδας τους και τους οδήγησε σε μεγάλες επιτυχίες, Μάκη Δενδρινό, ο οποίος απεβίωσε τον περασμένο Οκτώβρη. Μέσα σε κλίμα συγκίνησης και χειροκροτήματα, και με το γιο του Κωνσταντίνο παρών, φώναζαν “Θεός Θεός ο Μάκης Δενδρινός”.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ανέβηκε στο λογαριασμό του επίσημου Πανιωνίου στο facebook:

Κάτια Πετροπούλου

φώτο : Πανιώνια Νέα