Έστω και την ύστατη στιγμή, ο Πανιώνιος έφτιαξε ρόστερ και μάλιστα ανταγωνιστικό για τον 2ο όμιλο της Β’ Εθνικής. Σήμερα ο “ιστορικός” πρόσθεσε (επισήμως) άλλα δύο κομμάτια στο αγωνιστικό παζλ που φτιάχνει εδώ και μία εβδομάδα ο Βαγγέλης Βλάχος, τον Χρήστο Γκαβανόπουλο και τον Σπύρο Παναγιωταρά.

Μαζί με αυτούς τους δύο η ομάδα της Νέας Σμύρνης έκανε και μία μεταγραφικό στο προπονητικό σταφ, καθώς προσέλαβε τον Σάκη Παναγάκη για ασίσταντ κόουτς του Βλάχου στον πάγκο.

Ο Πανιώνιος ανακοίνωσε επίσης ότι όλοι οι εντός έδρας αγώνες της ομάδας θα μεταδοθούν μέσα από το κανάλι του Δήμου Νέας Σμύρνης στο YouTube.

Οι νέοι παίκτες του Πανιωνίου:

Σπύρος Παναγιωταράς

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΕΝΗΣΗΣ: 9-4-1993
ΥΨΟΣ: 1.90
Θέση: Γκάρντ
Προηγούμενες ομάδες: Ψυχικό, Δούκας, Ιωνικός, AEK, Iκαρος, Περιστέρι

Χρήστος Γκαβανόπουλος

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ: 16/3/1985
ΥΨΟΣ: 1.98
ΘΕΣΗ: Σούτινγκ γκαρντ- Φόργουορντ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΟΜΑΔΕΣ: Αμύντας, Τρίτων, Νήαρ Ήστ, Πακγράτι, Δούκας, Πιερικός, Αρχέλαος Κατερίνης, Διαγόρας Ρόδου

Συνεργάτης του Βαγγέλη Βλάχου στην τεχνική καθοδήγηση της ανδρικής ομάδας μπάσκετ του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ Γ.Σ.Σ., θα είναι ο Σάκης Παναγάκης.

Έχει παίξει μπάσκετ στις ομάδες του Λαυρίου, της Γλυφάδας και του ΟΦΗ, ενώ ήταν δεύτερος προπονητής στην ομάδα εφήβων του Περιστερίου (2013-2018) και διετέλεσε συνεργάτης του Βαγγέλη Βλάχου στην ομάδας ανδρών του Πρωτέα Βούλας (2018-2020).

Η ανακοίνωση του Πανιωνίου:

«H ομάδα μπάσκετ του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ Γ.Σ. θα αρχίσει την συμμετοχή της στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής κατηγορίας, την Κυριακή (18/10, 17.00) και στο παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής, με αντίπαλο την Μεγαρίδα. Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ θα είναι γηπεδούχος στον αγώνα που θα διεξαχθεί στο γήπεδο του Αγίου Δημητρίου και χρησιμοποιηθεί ως έδρα ο Κρόνος. Καταβάλλονται όλες οι απαραίτητες εργασίες στο γήπεδο «Ανδρέας Βαρίκας», ώστε η ομάδα μπάσκετ να αγωνισθεί στην φυσική έδρα της, υποδεχόμενη τον Πρωτέα Βούλας για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Όλοι οι εντός έδρας αγώνες της ομάδας μπάσκετ θα μεταδίδονται σε live streaming από κανάλι στο Υοutube του Δήμου Νέας Σμύρνης.

Αρχής γενομένης απο το παιχνιδι με τον Πρωτέα Βουλας, στον χώρο του εντευκτηρίου του γηπέδου «Ανδρέας Βαρίκας» θα τοποθετηθεί τηλεόραση για την παρακολούθηση των αγώνων, όπως θα συμβαίνει με τα παιχνίδια των ομάδων παίδων και εφήβων.

Είναι απαραίτητη και θα τηρηθούν αυστηρά οι αποστάσεις ασφαλείας των τηλεθεατών και φιλάθλων του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ, λόγω της πανδημίας και των περιοριστικών μέτρων.

Είσοδος των ΜΜΕ

Για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ που θα καλύπτουν τους αγώνες, υπάρχει δικαίωμα εισόδου μέχρι 6 άτομα, σύμφωνα με το υγειονομικό πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ που εφαρμόζει η ΕΟΚ.

Θα πρέπει τα ονόματα των δημοσιογράφων και τεχνικών (συνολικά έξι άτομα) να δηλώνονται με email στο [email protected], μέχρι το Σάββατο (17/10) και κάθε Σάββατο για τους εντός έδρας αγώνες, καθώς θα συμπεριλαμβάνονται σε λίστα του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ Γ.Σ. Επίσης, θα πρέπει να προσκομίζουν δημοσιογραφική ταυτότητα και θα συμπληρώνουν το σχετικό έντυπο του ΕΟΔΥ».