Επιπλέον κίνητρο θα έχει ο Ερμής Λαγκαδάς για τη νίκη κόντρα στην ΑΕΛ (15/11, 17:00), όπως εξήγησε ο Φάνης Παπακώστας. Ο σέντερ των “βυσσινί” εξήγησε ότι το γεγονός πως η ομάδα του παραμένει αήττητη μετά από έξι αγωνιστικές δίνει έξτρα κίνητρο στους αντιπάλους της, παρόλα αυτά τόνισε ότι στόχος και σε αυτό το παιχνίδι παραμένει η νίκη.
 
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Φάνης Παπακώστας στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας:
 
Για το ματς με τον Ερμή Λαγκαδά: «Όπως πρέπει, κοιτάμε και αυτό το παιχνίδι ξεχωριστά από τα υπόλοιπα. Έχουμε να κάνουμε με έναν έμπειρο και δυνατό αντίπαλο, όπως φαίνεται και από τα αποτελέσματα που έχει πάρει μέχρι τώρα στο φετινό πρωτάθλημα. Εμείς πρέπει να κάνουμε αυτό που ξέρουμε καλύτερα μέσα στο παρκέ για να διεκδικήσουμε τη νίκη. Το γεγονός ότι μέχρι στιγμής έχουμε πάρει μόνο θετικά αποτελέσματα δίνει επιπλέον κίνητρο στους αντιπάλους μας να διεκδικήσουν κι αυτοί τους δύο βαθμούς σε βάρος μας. Οπότε εμείς πρέπει να παλέψουμε ακόμα περισσότερο για να τα καταφέρουμε».
 
Για τον κόσμο: «Οι οπαδοί μας είναι η δύναμή μας. Αυτοί μας δίνουν τη δυνατότητα να παρουσιάσουμε το 110% των δυνατοτήτων μας στο παρκέ. Και για ακόμα μία φορά αύριο (15/11) αυτοί μπορούν να μας στηρίξουν με τέτοιον τρόπο ώστε να συνεχίσουμε με ακόμα μία νίκη».