Με το δεξί μπήκε στο πρωτάθλημα το Περιστέρι το οποίο επικράτησε του Αμύντα και πλέον ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει τον Ίκαρο στην Καλλιθέα, με τον Κώστα Παπαμάρκο να μην παρασύρεται στις δηλώσεις του από την βαριά ήττα που υπέστη το συγκρότημα του Δημήτρη Λιόγα στη Νέα Ερυθραία:

«Με δεδομένο ότι ακόμη δεν έχουμε βρει αυτοματισμούς, η νίκη κόντρα στον Αμύντα ήταν θέμα θέλησης. Τα παιδιά έδειξαν μέσα στο παρκέ ότι το ήθελαν πολύ και έφτασαν στην επίτευξη του στόχου μας με αποφασιστικότητα», τόνισε αρχικά ο κόουτς του Περιστερίου που εν συνεχεία αναφέρθηκε στο κυριακάτικο ματς (19/10) στην Καλλιθέα, με τον τοπικό Ίκαρο: «Από την Τρίτη, αφήσαμε πίσω μας τον Αμύντα και συγκεντρωθήκαμε στο ματς που έρχεται. Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά για τον επαγγελματισμό που δείχνουν σε όλους τους τομείς. Δεν μας ξεγελάει η βαριά ήττα του Ικάρου στην πρεμιέρα. Ίσα-ίσα που αποτελεί για μας επιπλέον κίνητρο να μείνουμε απόλυτα συγκεντρωμένοι, καθώς απέναντι μας θα βρούμε μία ομάδα με πληγωμένο εγωϊσμό».

Ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν και οι «κυανοκίτρινοι» δουλεύουν σε υψηλούς ρυθμούς για να είναι πανέτοιμοι την προσεχή Κυριακή.