Ο Θωμάς Γκούτζιας και επίσημα πλέον ανανέωσε τη συνεργασία του με το σύλλογο των Ικάρων Σερρών εν όψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς και του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής κατηγορίας.

Ο 30χρονος αρχηγός της ομάδας θα στηρίξει το σύλλογο από τις Σέρρες για ακόμα μία χρονιά και θα βρεθεί για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στα “σαλόνια” της Β’ Εθνικής, ενώ στην καριέρα του έχει πανηγυρίσει και δύο ανόδους από τη Γ’ Εθνική.

Δείτε την ανακοίνωση των Ικάρων Σερρών:

“Η διοίκηση του Α.Ο.Κ Ίκαροι Σερρών είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επέκταση συνεργασίας της με τον αρχηγό, Θωμά Γκούτζια που θα παραμείνει στην ομάδα μας για 6η συνεχόμενη χρονιά, ενώ παράλληλα θα είναι για άλλη μια χρονιά προπονητής στις Ακαδημίες του συλλόγου.
– Ο 30χρονος καλαθοσφαιριστής συμφώνησε με τον σύλλογο και θα συνεχίσει να αγωνίζεται με την διάθεση και το πάθος – που τον χαρακτηρίζει – για άλλη μια χρονιά με την φανέλα των Ικάρων. Μάλιστα, ο έμπειρος καλαθοσφαιριστής φέτος θα αγωνιστεί για 3η χρονιά με την ομάδα μας στο πρωτάθλημα της Β’Εθνικής κατηγορίας, ενώ έχει αγωνιστεί και για 3 αγωνιστικές περιόδους στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής πανηγυρίζοντας δύο ανόδους.
Θωμά, σου ευχόμαστε μια καλή χρονιά με υγεία και πολλές επιτυχίες με την αγαπημένη σου φανέλα”.

Δείτε την εν λόγω δημοσίευση:

Η διοίκηση του Α.Ο.Κ Ίκαροι Σερρών είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επέκταση συνεργασίας της με τον…

Δημοσιεύτηκε από Ikaroi Serres B.C. στις Τρίτη, 15 Σεπτεμβρίου 2020