Το τελευταίο του χαρτί αναφορικά με την υπόθεση άνοδο η πλέι οφ δείχνει να παίζει την Κυριακή (24/4) το Ηράκλειο, το οποίο υποδέχεται στα «Δυο Αοράκια» τον Αμύντα, με τον Βασίλη Ράλλη να έχει να αντιμετωπίσει αρκετούς πονοκεφάλους, καθώς εκτός από το βαρύ διάστρεμμα του Θέμη Κουπίδη, εκτός δείχνει να τίθεται και ο Γιάννης Λιανός, με ρήξη στον προσαγωγό, με τον Έλληνα τεχνικό να τους περιμένει ως και την τελευταία στιγμή.

Επίσης, σε μια πρωτοποριακή κίνηση, το Ηράκλειο διαθέτει το κλειστό για προπόνηση το μεσημέρι του Σαββάτου (23/4) ενώ το ίδιο βράδυ προσκαλούν την αποστολή της ομάδας του Υμηττού σε γεύμα.

Αναλυτικά:

“Στα πλαίσια του ευ αγωνίζεσαι και της φιλοξενίας που χαρακτηρίζει εμάς τους Κρητικούς, εν όψει του ντέρμπι ανόδου καλούμε την ομάδα του Αμύντα στο φιλόξενο Ηράκλειο και τους ενημερώνουμε ότι θα τους διαθέσουμε τη κεντρική σάλα του γηπέδου 2 αοράκια το Σάββατο 23-4-2016 και την ίδια μέρα το βράδυ τους προσκαλούμε σε γεύμα. Τι κι αν παίζεται η άνοδος; Το Ηράκλειο Ο.Α.Α. γνωρίζει πολύ καλά τι σημαίνει ευ αγωνίζεσθε και τι σημαίνει φιλοξενία, όπως γνωρίζουν πολύ καλά όλες οι ομάδες που πέρασαν από τα 2 αοράκια. Ας κερδίσει λοιπόν ο καλύτερος!!”