Ο Βαγγέλης Βλάχος ανέλαβε το δύσκολο εγχείρημα να κρατήσει ζωντανό τον Πανιώνιο, ωστόσο ούτε οι μεταγραφές έμπειρων παικτών που έκλεισε σε μικρό χρονικό διάστημα στάθηκαν ικανές να κάνουν την ομάδα της Νέας Σμύρνης ανταγωνιστική έως τώρα στον 2ο όμιλο της Β’ Εθνικής.

Έπειτα, λοιπόν, από τρεις βαριές ήττες σε ισάριθμα ματς (με πιο πρόσφατη τη χθεσινή στη Βούλα από τον Πρωτέα), ο έμπειρος προπονητής δήλωσε την παραίτησή του, την οποία έκανε αποδεκτή ο Ερασιτέχνης, παρότι όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, “προσπάθησε να τον μεταπείσει“.

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Πανιωνίου αποτελεί και ο μέχρι πρότινος συνεργάτης του Βλάχου, Σάκης Παναγάκης. Προσωρινά καθήκοντα πρώτου προπονητή στον “ιστορικό” αναλαμβάνει ο τιμ μάνατζερ Νίκος Κοψιάς, ενώ πολύ πιθανό ενδεχόμενο φαντάζει πλέον η επιστροφή του Γιώργου Μελέτη για την υπόλοιπη χρονιά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ. Σ.Σ. ανακοινώνει την αποδοχή της παραίτησης του Βαγγέλη Βλάχου από τη θέση προπονητή της ανδρικής ομάδας μπάσκετ.

Η απόπειρα μετάπεισης του προπονητή, ώστε να συνέχιζε την προσπάθεια που καταβάλλεται για την παραμονή της ομάδας στην Β Εθνική και με τις επιλογές παικτών που έγιναν, κατέστη αναποτελεσματική.

Καθήκοντα προπονητή θα εκτελεί προσωρινά ο Νίκος Κοψιάς».