“Μαχητής” του Δούκα θα παραμείνει για ακόμα μια χρονιά (την τέταρτη) ο Γιάννης Ζακυνθινός, ο οποίος ανανέωσε τη συνεργασία του με την ομάδα του Γιάννη Γιαννόπουλος. Ο έμπειρος πόιντ γκαρντ έβαλε την υπογραφή του στο νέο συμβόλαιο που του προτάθηκε από τους “μπλε” κι έτσι θα αποτελέσει τον ιθύνοντα νου του Δούκα για ακόμα μια σεζόν.

Η σχετική ανακοίνωση:

“Θέμα συνοπτικών διαδικασιών ήταν η ανανέωση συνεργασίας του Γιάννη Ζακυνθινού με την ανδρική ομάδα μπάσκετ του Συλλόγου μας. Ο 28χρονος χαρισματικός play maker ετοιμάζεται να φορέσει τα “μπλε” για 4η συνολικά χρονιά και να ηγηθεί της νεανικής ομάδας του Γιάννη Γιαννόπουλου αποτελώντας τον πραγματικό της αρχηγό εντός και εκτός γηπέδου”.

Λίγο μετά την ανανέωση της συνεργασίας, ο αθλητής δήλωσε χαρακτηριστικά: “Νιώθω πραγματικά χαρούμενος που θα αγωνιστώ με τα χρώματα του ΑΣΕΔ για 3η συνεχόμενη χρονιά και 4η συνολικά… Θα δουλέψουμε σκληρά για να παρουσιάσουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο και να αποφύγουμε το άγχος της περσινής χρονιάς. Τα υπόλοιπα θα τα πούμε στο γήπεδο…”